Teraz jest So 05 lip, 2025 13:33

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Ragnar

Chorąży

Chorąży

Re: Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

PostWt 25 wrz, 2012 19:00

Nie ale mogę napisać teraz książkę : ARMA 2 - Jak od zwykłego żołnierza Specnazu zostać Kosmonautom/ą? :D

Hunter47PL

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 29 wrz, 2012 12:34

Wczorajsza misja Mustangę była zwalista, moja akcja z Jonem i Romanem przy p-lot miażdży, tylko szkoda że serwer padł bo było naprawdę klimatycznie i fajnie się grało :D

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 29 wrz, 2012 14:52

Co prawda większość słyszałem już jako truposz, ale ładnie sobie poczynaliście ;) Wczucie było. Przepraszam za wszystkie niedociągnięcia, znikną w wersji 1.1. Co zestrzeliło Kamowa, BTW?

A drugą misję się wam udało przejść? Zanim mnie zmęczenie pokonało, to bardzo dobrze sobie poczynaliśmy. Akcja z wyjęciem czołgu była nerwowa :D To Ragnar go trafił drugim granatem ze SMAW?

Hunter47PL

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 29 wrz, 2012 15:06

Z tego co słyszałem gdy naprawiałem auto cywila to śmigło dostało chyba z jakiejś wyrzutni w ogon i strzelec dostał od jakiegoś gościa bo pilot zaczytał się w książce w kabinie xD

krejzy

Chorąży

Chorąży

PostSo 29 wrz, 2012 17:20

zapewne czytał instrukcje ;>

damian508

Porucznik

Porucznik

PostN 30 wrz, 2012 11:30

Mustang185 napisał(a):To Ragnar go trafił drugim granatem ze SMAW?

Nie chce się przechwalać ale mi się wydaje że to było moje drugie AT4, ale nie na pewno bo w statystykach to ragnar miał zaliczony czołg. On też musiał by się wypowiedzieć. Piątkowy wieczór mimo że zagrałem 1 misje był fajny a przede wszystkim klimatyczny. Dobre dowodzenie dobra misja, dopiero ostatnia akcja ze sprawdzanie pola naftowego nie wyszła tak jak powinna ale i tak było świetnie.

PS: Granatnik automatyczny wymiata na większe odległości

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostN 14 paź, 2012 17:55

Bardzo fajna była wczorajsza ostatnia misja, może jej przebieg wymusił trochę nowy ACE, część grających powie że było długo i nudno, dla mnie brak ciągłego biegania był cool. Wogóle po katastrofalnym dla mnie piątku wczoraj było super, no i mam nauczkę na przyszłość: jak leczysz - zabezpiecz broń, sorry Ragnar :cry:

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 18:27

Pyjter napisał(a):Bardzo fajna była wczorajsza ostatnia misja, może jej przebieg wymusił trochę nowy ACE, część grających powie że było długo i nudno, dla mnie brak ciągłego biegania był cool. Wogóle po katastrofalnym dla mnie piątku wczoraj było super, no i mam nauczkę na przyszłość: jak leczysz - zabezpiecz broń, sorry Ragnar :cry:

Nie tyle nudno, co był dreszczyk emocji związany z niepewnością :).
Je veux rien faire du tout sauf me branler les coulles.

Hunter47PL

Szeregowy

Szeregowy

PostN 14 paź, 2012 18:33

Było fajnie, zwłaszcza koniec gdzie chłopaki sobie popływali :)

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 18:47

Ważne, że nikt z mojej ekipy nie zginął. No przynajmniej dopóki Ragnar nie przejął nad nią dowodzenia :D

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostN 14 paź, 2012 19:01

No jak zwykle nie zadziałał mój zryty łeb, chodziło o misję na Takistanie z niszczeniem p-lotek konkretnie a była to misja przedostatnia :)

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 19:38

Kapnąłem się o którą chodziło :). Ostatnia jest do podejścia jeszcze raz bo jest naprawdę dobra

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 23:07

Dziękuję za dzisiejszy rajd na turbanów. Jak na pierwszy raz zaserwowaliście mi moc atrakcji : rola strzelca wyborowego w górskim krajobrazie Clafganu, druga misja jako specjals, zjazd po linie (pierwszy raz robiłem to w Armie), flashbangi, przechodzenie przez mur przy pomocy AT4, krzyki i chaos (dla mnie oczywiście) działały niezmiernie orzeźwiająco. Utłukłem 1 albo 2 kolesi - hell yeah!! :D Wiem; żałosne, ale dla mnie bomba. Wielkie brawa dla Jon'a za ogarnięcie pola bitwy i mojej gry, oraz rzetelne rozkazy. Czułem się jak na polu bitwy. Teraz widzę co traciłem do tej pory. Jeszcze długa droga przede mną do w miarę dobrej gry, ale będę sie starał.

Pozdro i jeszcze raz dzięki za grę.

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostN 14 paź, 2012 23:17

Thomas napisał(a):zjazd po linie (pierwszy raz robiłem to w Armie)

Widzę, że elementy dowodzące ACPLu w końcu przekonały się do lin 8)

Jon

Generał

Generał

PostPn 15 paź, 2012 00:29

KAMAN. Na linach zjeżdzalibyśmy dużo częściej, ale ostatni raz gdy próbowaliśmy to skończyło się awaryjnym lądowaniem, i już po awaryjnym lądowaniu prawie wywróceniem śmigłowca, przyspawanymi doń linami ( ? ? ? ), które nie dały się zrzucić (nie dało się też na nich zjechać). A wszystko to z pełnym cargo, które się z tego powodu poobijało. Był to bodaj drugi, albo trzeci taki odnotowany przypadek, więc odpuściliśmy sobie liny na dłuższy czas, z powodów praktycznych, nie jakiegoś "widzimisie".

Misję na Clafghanie, poza mocną zamułą "po procesorze", zabił jakiś głupawy bug w ostatnim release PSZ'ta, który sprawia, że (i tutaj jest problem z ustaleniem o co biega), zupełnie randomowo pojazd lubi się wywalić... o powietrze.

Wjazd na kompleks był faktycznie bardzo fajny i myślę, że jak na ten poziom "oszołomienia" pt. przeciwnik wszędzie w koło i tyle hałasu, to wyszło nieźle. Zwłaszcza, że chwilami i ja zaczynałem głupieć słysząc tyle głosów w okół siebie.

Było szybko, efektownie i przedewszystkim efektywnie. Misja ukończona bez strat.

Również dzięki Thomas, zrobiłeś dobrą robotę i wierz nam, że jak na "świeżaka" spisałeś się bdb :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje