Teraz jest So 21 mar, 2026 12:07

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

james.trombley

Chorąży

Chorąży

Re: Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

PostN 14 paź, 2012 18:27

Pyjter napisał(a):Bardzo fajna była wczorajsza ostatnia misja, może jej przebieg wymusił trochę nowy ACE, część grających powie że było długo i nudno, dla mnie brak ciągłego biegania był cool. Wogóle po katastrofalnym dla mnie piątku wczoraj było super, no i mam nauczkę na przyszłość: jak leczysz - zabezpiecz broń, sorry Ragnar :cry:

Nie tyle nudno, co był dreszczyk emocji związany z niepewnością :).
Je veux rien faire du tout sauf me branler les coulles.

Hunter47PL

Szeregowy

Szeregowy

PostN 14 paź, 2012 18:33

Było fajnie, zwłaszcza koniec gdzie chłopaki sobie popływali :)

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 18:47

Ważne, że nikt z mojej ekipy nie zginął. No przynajmniej dopóki Ragnar nie przejął nad nią dowodzenia :D

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostN 14 paź, 2012 19:01

No jak zwykle nie zadziałał mój zryty łeb, chodziło o misję na Takistanie z niszczeniem p-lotek konkretnie a była to misja przedostatnia :)

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 19:38

Kapnąłem się o którą chodziło :). Ostatnia jest do podejścia jeszcze raz bo jest naprawdę dobra

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 23:07

Dziękuję za dzisiejszy rajd na turbanów. Jak na pierwszy raz zaserwowaliście mi moc atrakcji : rola strzelca wyborowego w górskim krajobrazie Clafganu, druga misja jako specjals, zjazd po linie (pierwszy raz robiłem to w Armie), flashbangi, przechodzenie przez mur przy pomocy AT4, krzyki i chaos (dla mnie oczywiście) działały niezmiernie orzeźwiająco. Utłukłem 1 albo 2 kolesi - hell yeah!! :D Wiem; żałosne, ale dla mnie bomba. Wielkie brawa dla Jon'a za ogarnięcie pola bitwy i mojej gry, oraz rzetelne rozkazy. Czułem się jak na polu bitwy. Teraz widzę co traciłem do tej pory. Jeszcze długa droga przede mną do w miarę dobrej gry, ale będę sie starał.

Pozdro i jeszcze raz dzięki za grę.

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostN 14 paź, 2012 23:17

Thomas napisał(a):zjazd po linie (pierwszy raz robiłem to w Armie)

Widzę, że elementy dowodzące ACPLu w końcu przekonały się do lin 8)

Jon

Generał

Generał

PostPn 15 paź, 2012 00:29

KAMAN. Na linach zjeżdzalibyśmy dużo częściej, ale ostatni raz gdy próbowaliśmy to skończyło się awaryjnym lądowaniem, i już po awaryjnym lądowaniu prawie wywróceniem śmigłowca, przyspawanymi doń linami ( ? ? ? ), które nie dały się zrzucić (nie dało się też na nich zjechać). A wszystko to z pełnym cargo, które się z tego powodu poobijało. Był to bodaj drugi, albo trzeci taki odnotowany przypadek, więc odpuściliśmy sobie liny na dłuższy czas, z powodów praktycznych, nie jakiegoś "widzimisie".

Misję na Clafghanie, poza mocną zamułą "po procesorze", zabił jakiś głupawy bug w ostatnim release PSZ'ta, który sprawia, że (i tutaj jest problem z ustaleniem o co biega), zupełnie randomowo pojazd lubi się wywalić... o powietrze.

Wjazd na kompleks był faktycznie bardzo fajny i myślę, że jak na ten poziom "oszołomienia" pt. przeciwnik wszędzie w koło i tyle hałasu, to wyszło nieźle. Zwłaszcza, że chwilami i ja zaczynałem głupieć słysząc tyle głosów w okół siebie.

Było szybko, efektownie i przedewszystkim efektywnie. Misja ukończona bez strat.

Również dzięki Thomas, zrobiłeś dobrą robotę i wierz nam, że jak na "świeżaka" spisałeś się bdb :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

WinteR5

Moderator

Moderator

PostPn 15 paź, 2012 00:34

Jon napisał(a):Misję na Clafghanie, poza mocną zamułą "po procesorze", zabił jakiś głupawy bug w ostatnim release PSZ'ta, który sprawia, że (i tutaj jest problem z ustaleniem o co biega), zupełnie randomowo pojazd lubi się wywalić... o powietrze.

Ja tam mialem dobry fps :P
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 15 paź, 2012 00:40

W kościele w Wąchocku.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Algrab

Generał

Generał

PostPn 15 paź, 2012 06:44

Misja sie nie nadaje do grania przez niski FPS właśnie.
Obrazek

Hunter47PL

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 15 paź, 2012 17:06

A ja chciałbym przeprosić za wyjazd w środku akcji z misji z linami (zapomniałem nazwy). Warunki do grania mam takie jakie mam i jak na razie nie mogę nic na to poradzić z góry jeszcze raz przepraszam. A i dzięki temu "bugowi" z PSZ albo z mapą bo się mało na tym znam, uważam że misja chociaż nie ukończona dała mi dużo śmiechu.

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostPn 15 paź, 2012 18:41

Hunter47PL napisał(a):A i dzięki temu "bugowi" z PSZ albo z mapą bo się mało na tym znam, uważam że misja chociaż nie ukończona dała mi dużo śmiechu.

I przy okazji AI'k którego przejąłeś stał się moim klonem, bo gdy na niego patrzyłem wyświetlało mi się że to Szeregowy Jasina był... normalnie śmiechu warte. :D

Co do lin - dawno nie robiliśmy tak ostrego wjazdu z powietrza na teren wroga i zaliczyłem pierwszy ( i oby nie ostatni) desant przy użyciu liny w ACPL'u. Musimy robić to częściej. :)

I chcę jeszcze raz przeprosić za moje wyjścia w trakcie misji, ale cóż siła wyższa i nakazy "kierownictwa partii domowej". :(
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 15 paź, 2012 21:55

Jasina napisał(a):I przy okazji AI'k którego przejąłeś stał się moim klonem, bo gdy na niego patrzyłem wyświetlało mi się że to Szeregowy Jasina był... normalnie śmiechu warte. :D

Jak chodzi Ci o wyświetlanie Twojego nicka ha FThud to nic odkrywczego. Odkąd pamiętam takie dziwne dziwności miały miejsce.

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostWt 16 paź, 2012 22:09

Z ciekawości odpaliłem dzisiaj na serwerze Blow Up 4tella na Clafganie i na moim nienajlepszym kompie fps zasadniczo nie spadał poniżej 20 (przy patrzeniu przez optykę podchodził pod 35). Nie przyuważyłem jaki fps miałem na misji w weekend, może mój dzisiejszy fps, był spowodowany tylko jedną sekcją biorącą udział w walce (ja + 4 Ai), ale dojechałem do pierwszego objectiva i grało się bardzo przyjemnie. Miałem też buga z szalejącym Humvee, zatrzymałem go, wysiadłem i wyładowałem Aiki, wsiadliśmy i dalej jechaliśmy już normalnie. Może większa ilość graczy zarzyna serwer? ale to przecież chyba AI jest faktycznym obciążeniem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje