Panowie mieliście coś takiego: kończąc misje z warsztatu steam zrobiłem zapis i wyszedłem z gry następnego dnia chcąc kontynuować dostępna była opcja graj, brak natomiast kontynuuj. Rozumiem ARMA lubi błędy już kilka razy sejwy znikały gdy gra się zawiesiła ale opisany przypadek jest raczej dziwny
Gość najprawdopodobniej uaktualnił misję, bye-bye save. Jedyny słuszny sposób używania workshopa, to pobrać misję, zgrać ją z folderu, do którego pobierają się workshopowe ukończone downloady i wgrać klasycznie do Missions.
Ta misja ma normalnie możliwość zapisu, grałem wcześniej i normalnie wczytywałem. Czy sejwy z tych misji zapisywane są w chmurze bo myślę że mam za dużo screenów i może brakować miejsca na zapisy.
Kolejny ciąg przypadków z warsztatem steam do ARMA 3. Brak najnowszych misji, kolejna awaria serwera steam. Nie ma wglądu do najnowszych misji z warsztatu. Mam nadzieje że szybko zostanie to naprawione. Piękny ten nasz steam co jakiś czas zalicza awarię.
Wczoraj wieczorem też były numery generalnie ze steam. W rejonach 21.00 dziwne problemy z odpaleniem gry lokalnie czy samym działaniem platformy (komunikat "praca w toku" i crash steam). Natomiast przed północą z Warsztatu dało już rade subskrybować misje które proponowałeś w innym wątku.
Brzmi to jak niegdys problemy z "osiedlówką". Cześć ludzi idzie spać - sieć odżywa
Ogólnie to mogłem pobrać misję najnowsze od znajomych ze steam, innych najnowszych brakuje nadal. Chyba nic się nie zmieni przez okres świąteczno - noworoczny. Ja odpaliłem wczoraj steam ok godz 22 i odpalił normalnie. ARMA 3 też się normalnie uruchomiła.
Działanie gier powinno być OK, ale weźcie pod uwagę, że teraz większość pary serwerów Steam idzie w obsługę wyprzedaży \ sklepu. Było nie było... it's this time of the year again.
Może to zabrzmi dziwnie ale dopiero dzisiaj się dowiedziałem (grając w jedną z kampanii), że w armie 3 są automatyczne wieżyczki strażnicze Od razu mi się skojarzyło z
Akurat prawie tak samo to wyglądało w misji, w którą grałem.