Teraz jest Pn 01 gru, 2025 11:22

EDF - Everon Defence Force

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 06 sie, 2005 16:01

Cholercia co to się porobiło nawet zapomniana przez Boga wyspa "gdzieś" na Pacyfiku posziada siły zbrojne z prawdziwego zdażenia :razz: A wczoraj w tv mówili że jak tak dalej pójdzie to armia 40mln kraju w środku Europy będzie ruszać do boju BOSO! (ale w dresach :twisted: ). Jak dla mnie troszeczke za dobrze uzbrojona jest ta "armia" Everonu. Ale przymkne na to oko ;-)
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 06 sie, 2005 16:51

zwojek napisał(a):Offtime, co powiesz na dodanie innych broni (nie BISowych), najlepiej Twojego autorstwa :grin: ?? Wtedy jednostki będą co najmniej o 80% atrakcyjniejsze (bynajmniej dla mnie). God bless.

"Faktiko" będzie ekstra, ale lepiej zrobić configi w osobnym pliku .pbo jeden miałby wzmianke o nowych broniach, a drugi nie. (Tak na wypadek jakby pukawki za dużo ważyły)
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

drabina

Chorąży

Chorąży

PostSo 06 sie, 2005 17:27

Barbarian napisał(a):Cholercia co to się porobiło nawet zapomniana przez Boga wyspa "gdzieś" na Pacyfiku posziada siły zbrojne z prawdziwego zdażenia :razz: A wczoraj w tv mówili że jak tak dalej pójdzie to armia 40mln kraju w środku Europy będzie ruszać do boju BOSO! (ale w dresach :twisted: ). Jak dla mnie troszeczke za dobrze uzbrojona jest ta "armia" Everonu. Ale przymkne na to oko ;-)

ale można uznać, że są to oddziały elitarne i przydałaby się normalna regularna armia ;) - chociaż takowa została już stworzona, jakiś czas temu.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 09 sie, 2005 11:30

Obrazek
UR416

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 09 sie, 2005 11:32

drabina napisał(a):
Barbarian napisał(a):Cholercia co to się porobiło nawet zapomniana przez Boga wyspa "gdzieś" na Pacyfiku posziada siły zbrojne z prawdziwego zdażenia :razz: A wczoraj w tv mówili że jak tak dalej pójdzie to armia 40mln kraju w środku Europy będzie ruszać do boju BOSO! (ale w dresach :twisted: ). Jak dla mnie troszeczke za dobrze uzbrojona jest ta "armia" Everonu. Ale przymkne na to oko ;-)

ale można uznać, że są to oddziały elitarne i przydałaby się normalna regularna armia ;) - chociaż takowa została już stworzona, jakiś czas temu.

na jakiej podstawie stwierdzasz ze to oddzialy elitarne ?
oraz, gdzie i kiedy wedlug Ciebie, zostal stworzony addon wojska Everonu ?

drabina

Chorąży

Chorąży

PostWt 09 sie, 2005 13:42

Proszę: http://ofp.gamezone.cz/index.php?showthis=2766
:grin:

na jakiej podstawie stwierdzasz ze to oddzialy elitarne ?

Po prostu jednostki te są za dobre na reglarna armię ;)

Zabix

Major

Major

PostWt 09 sie, 2005 13:48

EEEE za dobre? :? Nie rozumiem ciebie? W czym są za dobre?

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostWt 09 sie, 2005 16:02

Chodzi pewnie o to że maja za dobry sprzet jak na regularna armie malego rolniczego kraju.
Mi sie addon podoba i nie narzekam :D

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostWt 09 sie, 2005 16:47

Tja, napewno przyda się do misji na Everonie :).

Ps: Może jakaś mała kampania z EDF :D :?:
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Zabix

Major

Major

PostWt 09 sie, 2005 19:07

Ronin_[PL] napisał(a):Ps: Może jakaś mała kampania z EDF :D :?:

Sam zrób?

Grey

Chorąży

Chorąży

PostSo 20 sie, 2005 18:22

Mnie sie ten EDF bardzo podoba, glownie ze wzgledu na kamo naprawde pasujace do wysp. I ogolny klimat addonu. Mysle o potraktowaniu EDF niekoniecznie jako Everon Force, ale w ogole jako najemnikow, tudziez blizej nieokreslonego OPFORa. Po prostu przydatny, fajny i klimatyczny addon uniwersalnego uzytku.

OT: Poniewaz Offtime kazal pozamykac wszystkie watki, podejrzewam ze w przyplywie zlosci, chcialem napisac do niego kilka slow w tym watku. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale tak duzo uwag krytycznych (a nie narzekan, to roznica, narzekania sa niekonstruktywne, jedynie negujace IMO, a wiekszosc uwag do WPS jest konstruktywna) jest IMO wynikiem tego, ze wydales addon w tak wczesnym stadium. Pamietaj, ze jestesmy juz rozpieszczeni zagranicznymi addonami najlepszych addonmakerow. TO oczywiste, ze Twoj addon przyrownujemy do produktow Orcs, BAS i innych, a nie do nikomu nieznanych addonikow, ktorych jest na peczki, a ktore sa zupelnie nieciekawe i o ktorych nie chce sie gadac. Wszyscy sciagnelismy Twoj addon zapaleni i chetni do okrzykow zachwytu, ale porownanie nie wypadlo korzystnie. Powinienes sie byl z tym liczyc i przykro mi, ze tego nie zrobiles. Przykro mi, bo musiales czuc sie bardzo zle czytajac tak wiele niezadowolonych glosow. Twoj mod / addon pack jest do tej pory najwiekszym i najlepszym sposrod wszystkich wydanych przez Polakow o Polakach.

Mam wrazenie, ze mimo pisania ze to tylko beta 0.33 nastawiles sie, ze wszyscy wezma Cie na rece i beda gromko krzyczec jaki jestes wspanialy. Owszem, bedziemy, ale jesli doprowadzisz sprawe do konca. Wydales bete, dostales calkiem spory odzew, zostales zauwazony, doceniony (naprawde tak uwazam), ale to nie jest moment zeby zrezygnowac. Bo jesli tak zrobisz, dolaczysz WPS do polskiego cmentarza. Nie rob tego. Przelam sie prosze, nie zrazaj, przemysl, wprowadz poprawki, dokoptuj moze kogos (bedzie tym latwiej, ze kazdy juz moze zobaczyc co zrobiles i jak to wyglada w grze) i kontynuuj prace. Jesli sie na to zdobedziesz, jestem przekonany, ze w koncu wezmiemy Cie na rece i bedziemy gromko krzyczec :)

Trzymaj sie.
Grey

P.S. Hehe, tez kiedys zrobilem polskich zolnierzy (byli na pierwszych screenach Silent War). Zaraz po zolnierzach Christopha. Tylko wtedy to byly po prostu nowe tekstury do modelu zolnierza rosyjskiego, a ludzie i tak bili brawo. Mnie bylo glupio, bo wiedzialem, jak nedzne sa moje wysilki. Nie da sie tego porownac do Twojego produktu. So keep up good work. I badz twardy. Prosze.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: EDF - Everon Defence Force

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 22:56

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 19:28

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint