Teraz jest N 01 mar, 2026 06:50

Andersen gunship deathmatch

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

Andersen gunship deathmatch

PostŚr 24 lis, 2004 14:34

Dyskusja na temat tego DM jest już na oficjalnym forum, ale nie widzę powodu żeby nie zacząć jej równiż tutaj :wink: .

Misja zyskała już grono zwolenników i zagorzałych przeciwników, a ja nie zaliczę siebie ani do jednych, ani do drugich :]. Uważam, że sam pomysł jest niezły tzn. pomysł na deatchmatch w którym ma się duży wybór pojazdów, ale nie z takim sprzętem i na takiej mapie. Gdyby rzeźba terenu była bardziej urozmaicona, to nie ginęło by się chwilę po respawnie. Poza tym barkuje mi sprzętu, który można by obsługiwać swobodnie w jedną osobę (do takich zaliczam np. OH-58). O ile niektóre śmigłowce do takich można zaliczyć, to z pojazdami jest ciężko (jest chyba T-80 i M1A1 na jedną osobę), ale możnaby zrobić jakieś bezwieżowe pojazdy . Obecnie w chwili stworzenia jakiegoś czołgu/BWP/ SPAA gracz zajmuje stanowisko strzelca i ma kilkadziesiąt sekund rozwalania zanim nie upoluje go jakiś inny gracz, który z łatwością zniszczy taki nieruchomy cel, gdyby można było się przemieszczać i strzelać zabawa byłaby lepsza.

Poza tym brakuje mi jeszcze jakiegoś celu poza eksterminacją pozostałych graczy, choć właściwie sam nie wiem jakiego :?

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostŚr 24 lis, 2004 16:31

W końcu to deathmatch i kazdy ma za zadanie zabic drugiego :P i tylko zabić :D

Poza tym jest też wersja na Nogovie, poszukaj na serwerach (swoja droga nieciekawy teren został wybrany)

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 24 lis, 2004 16:41

Smookie napisał(a):Poza tym jest też wersja na Nogovie, poszukaj na serwerach (swoja droga nieciekawy teren został wybrany)

Tak, pisało o tym w threadzie na oficjalnym forum, ale akurat Nogova to też zły pomysł, bo na tej wyspie jest od cholery obiektów. To powinna być mała i pustynna wyspa z mała ilością obiektów, ale za to z dosyć urozmaiconą rzeźbą terenu.

Powrót do Operation Flashpoint