Teraz jest Cz 03 lip, 2025 23:42

Szkolne jajca

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

sjojok

Major

Major

Szkolne jajca

PostN 28 lis, 2004 22:16

Mówcie co robicie i wasi koledzy śmiesznego w szkole
Oto co u nas się dzieje :)
Robimy ,,Hamburgera" czyli to coś takiego jak w Rugby przewraca się jedną osobe a następnie około szesnastu się żuca na niego i przygniata
Robimy też turnieje rycerskie tzn. Wchodzi gościu drugiemu na barana ten na dole to koń i druga para to samo robi następnie się rozpędzają na korytażu i tarasują siebie wygrywają ci co nie zlecą
Mój kumpel przyniusł do szkoły kwas Solny i wlał go do doniczki z kwiatkiem wypaliło całego kwiatka
Nasza sala to sala Geograficzna więc jest dużo globusów rozwaliliśmy razem 16 globusów w tym jednego ja
Jeszcze inny mój kumpel podpalił w szkole biskupin z zapałek ogień na pół metra wszyscy skakali po tym biskupinie bo nie dało się ugasić pożaru
Nasza klasa wykończyła już dwie nauczycielki z angielskiego dosłownie wykończyła nasze nauczycielki z angielskiego złożyły wypowiedzenie z powodu złego zachowania wobec nich naszej klasy :twisted:
Mój kumpel ucioł kabel z lampek od choinki i połączył jego dwie końcówki razem ze sobą i włożył do kontaktu efekt był zaskakujący potworny huk
i błysk oślepienie wszystkich znajdujących się w sali na około 10 sekund i rozbita szyba przez wtyczke która wyleciała z zawrotną prędkością
Wycieczka do wrocławia: idziemy sobie bo mieliśmy czas wolny i patrze z kumplami jest na rynku krencony wywiad to podbiegliśmy za tego faceta który udzielał wywiadu i udawaliśmy totalnych debili

wpisujcie swoje działania
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szkolne jajca

PostN 28 lis, 2004 22:19

sjojok napisał(a):... podbiegliśmy za tego faceta który udzielał wywiadu i udawaliśmy totalnych debili

Z treści tego postu wynika, że nie musieliście nic udawać.

To że jesteś dumny z tych swoich "działań" jest smutne i trochę przerażające.

Diesel

Porucznik

Porucznik

PostN 28 lis, 2004 22:33

Sjojok, współczuję ci ...
Obrazek

sjojok

Major

Major

PostN 28 lis, 2004 22:35

fajnie :twisted:
Obrazek

pops

Spammer

Spammer

PostN 28 lis, 2004 22:36

u nas sa takie zabawy:
-Kto glosniej krzyknie ,,Kur**" wygra ten co nie da sie zlapac nauczycielowi
-Rozroba polega na tym ze na przerwie dzielimy sie na 2 grupy ktore walcza ze soba (doslownie)
Obrazek

Remcio

Major

Major

PostN 28 lis, 2004 22:39

A w ciasteczko gracie? :]
Jeśli nikt nie wie o co chodzi... przykro mi ale nie mogę wytłumaczyć tego oficjalnie... ostatecznie na PW...
Obrazek

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szkolne jajca

PostN 28 lis, 2004 22:53

sjojok napisał(a):Mówcie co robicie i wasi koledzy śmiesznego w szkole
Oto co u nas się dzieje :)
Robimy ,,Hamburgera" czyli to coś takiego jak w Rugby przewraca się jedną osobe a następnie około szesnastu się żuca na niego i przygniata
Robimy też turnieje rycerskie tzn. Wchodzi gościu drugiemu na barana ten na dole to koń i druga para to samo robi następnie się rozpędzają na korytażu i tarasują siebie wygrywają ci co nie zlecą
Mój kumpel przyniusł do szkoły kwas Solny i wlał go do doniczki z kwiatkiem wypaliło całego kwiatka
Nasza sala to sala Geograficzna więc jest dużo globusów rozwaliliśmy razem 16 globusów w tym jednego ja
Jeszcze inny mój kumpel podpalił w szkole biskupin z zapałek ogień na pół metra wszyscy skakali po tym biskupinie bo nie dało się ugasić pożaru
Nasza klasa wykończyła już dwie nauczycielki z angielskiego dosłownie wykończyła nasze nauczycielki z angielskiego złożyły wypowiedzenie z powodu złego zachowania wobec nich naszej klasy :twisted:
Mój kumpel ucioł kabel z lampek od choinki i połączył jego dwie końcówki razem ze sobą i włożył do kontaktu efekt był zaskakujący potworny huk
i błysk oślepienie wszystkich znajdujących się w sali na około 10 sekund i rozbita szyba przez wtyczke która wyleciała z zawrotną prędkością
Wycieczka do wrocławia: idziemy sobie bo mieliśmy czas wolny i patrze z kumplami jest na rynku krencony wywiad to podbiegliśmy za tego faceta który udzielał wywiadu i udawaliśmy totalnych debili

wpisujcie swoje działania

Te wasze "jajca" nie są smieszne - to jest tragiczne. Niezbyt dobrze to Tobie świadczy, jeśli uważasz swoje zachowanie za etycznie usprawiedliwione. Jak dla mnie jest to co robicie to najzwyklejszy egozim i wandalizm... Takich wartości tutaj propagować nie będziemy. Zastanów sie lepiej nad tym co robisz zamiast sie tym tak afiszować. Zapewniam Cię że nikt tutaj nie będzie Cię przez to bardziej szanował :]

Temat zostaje zablokowany na podstawie klazuli pozwalającej moderatorowi zamknięcie tematu uznanego przez niego za bezsensowny. Zastrzeżenia jak zwykle na PW/gg.

Powrót do Off-topic