Teraz jest Pn 20 kwi, 2026 04:23

Iraqi AK-47

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostCz 23 gru, 2004 13:26

A skąd można ściągnąć "Ten sam AK-47"? ;] Bo ten AK wygląda spoko, tylko ta rączką... więc pytam, skąd mogę ściągnąć zwykłego AK-47 od tego kolesia? ;]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

offtime

Pułkownik

Pułkownik

Re: Iraqi AK-47

PostCz 23 gru, 2004 21:28

Rainbow napisał(a):Ja tylko tłumacze to co autor tego addonu napisał i jak zwykle 2 zdania od siebie :)

zmontuj sobie stronke z newsami i sobie tam tlumacz te glupoty
zreszta jak widac tlumaczenie Ci tez nie idzie wiec moze lepiej tylko obrazki wrzucaj...

Rainbow

Re: Iraqi AK-47

PostPt 24 gru, 2004 14:48

Jeżeli ci się nie podoba to co pisze zignoruj to a nie rzucaj się jak jakiś nawiedzony bo opis ci się nie podoba. Jak umiesz lepiej to sam tłumacz a nie tylko krytykować potrwafisz.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 24 gru, 2004 15:09

Rainbow napisał(a):Jeżeli ci się nie podoba to co pisze zignoruj to a nie rzucaj się jak jakiś nawiedzony bo opis ci się nie podoba. Jak umiesz lepiej to sam tłumacz a nie tylko krytykować potrwafisz.

pisze sobie na tym forum tak samo jak i Ty, jesli cos w jakims temacie mi sie nie podoba to mam prawo to skomentowac :)
nie podoba mi sie Twoj styl tlumaczenia, jest do bani i wogole nie adekwatny to resci jaka chcial przekazac autor tlumaczonego posta :)
i co mi zrobisz ?
przetlumacz mnie na angielski, bedzie zabawnie, z Twoimi umiejetnosciami ;-)

Wysłany 24 Gru 2004, 14:11:

a i jeszcze taka mala uwaga ;-)
jesli cos piszesz na publicznym forum, pamietaj ze publika bedzie to komentowac ;-)

Smacznej kolacji wigilijnej, mnóstwa prezętów i...
Wesolych ¦wiat ;-)

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostPt 24 gru, 2004 19:24

:spoko: Ty za to offtime mógłbyś poćwiczyć polską ortografię, a nie czepiać się jak koleś pisze po angielsku, jw. napisałeś to publiczne forum, więc publika komentuje i Ciebie, Wesołych ¦wiąt :)

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 24 gru, 2004 20:18

zwojek napisał(a)::spoko: Ty za to offtime mógłbyś poćwiczyć polską ortografię, a nie czepiać się jak koleś pisze po angielsku, jw. napisałeś to publiczne forum, więc publika komentuje i Ciebie, Wesołych ¦wiąt :)

ortografia to inna para kaloszy, istnieje cos takiego jak dysortografia i komentowanie bledow ort jest wedlug netykiety zwyczajnie ponizej pasa ;-)
za to tlumaczenie z obcego jezyka bez zachowania sensu wypowiedzi (kamuflaz lufy :D ) - na to zaden psycholog jeszcze nie wymyslil usprawiedliwienia ;-)

ilekroc czytam o tym kamuflarzu lufy to malo z krzesla nie spadne :twisted:

Przemo_212

Major

Major

PostPt 24 gru, 2004 22:22

zastanawiam sie co to jest ten kamuflaż lufy

Oto M16, w wersji z kamuflażem lufy:
Obrazek
A tu M16 bez kamuflażu :]
Obrazek
Zdjęcia pobrane z ofp.bmj
Obrazek

Arika

Major

Major

PostPt 24 gru, 2004 22:30

Nie wiwm czym się różni wersja pierwsza od drugiej oprócz tego żze na drugiej wersji jest bliżej niezidentyfikowany obiekt przypominający kondom koloru żołtego (zapewne banany) :twisted:

A co do broni Vilassa to przedstawionemu tu kałaszkowi trudno będzie dorównać dla poziomu Vilassa

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostSo 25 gru, 2004 11:18

Masz rację Arika, mi osobiście podobają się kałachy te z ostatnio przedstawionych na ofp.bmj.pl screenów Irackiej piechoty, mają specyficzny kształt.

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostSo 25 gru, 2004 14:55

Niom
Tam raczka wyglada jak przykeljona do tej "oryginalnej" raczki a i Vilassa stanowi to całość :D

ktos

Porucznik

Porucznik

PostŚr 14 gru, 2005 20:25

SiD napisał(a):Drewniana rączka taktyczna ma być "tradycyjnym irackim AK" ? To bardziej rumuński kałasz niżeli izraelski (o ile wogóle izrael ma jakąś charakterystyczną dla tego regionu wersje kałasznikova)

Chyba iracki a nie izraelski. Izraelski kałach to galil, ale on wygląda zupełnie inaczej

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 gru, 2005 20:34

panie....patrz pan na daty...
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint