Teraz jest Śr 11 mar, 2026 03:48

Misje do moda RHS w warsztacje steam.

Ogólna dyskusja na temat kolejnej produkcji studia Bohemia Interactive.
  • Autor
  • Wiadomość

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

Re: Misje do moda RHS w warsztacje steam.

PostCz 20 lis, 2014 17:48

@Algrab gram głównie sp ale nie zauważyłem aby przeciwnik(AI) miało postawioną wysoko poprzeczkę i uniemożliwiało normalną rozgrywkę. Oczywiście przeciwnik zachodzi nas gdy długo przebywamy w jednym miejscu dlatego trzeba zmieniać pozycję, celność jak w ARMA. Styl sp zawsze jest bardziej czasochłonny niż coop ale misje nie odrzucają ze względu na "niezniszczalność" przeciwnika. Gra jest satysfakcjonująca. :spoko:
Obrazek

Algrab

Generał

Generał

PostPn 24 lis, 2014 15:04

Napisałem tak bo przynajmniej w realiach A2 zdarzało się, że misja SP wrzucona na serwer MP generowała przeciwnika w zupełnie inny sposób niż po lokalu, u siebie na kompie. Nie szło wtedy takich misji przejść jakoś z sensem :)
Obrazek

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

PostPn 24 lis, 2014 15:39

Oprócz misji do RHS jest też cały pakiet misji do ACR A3, który cały czas jest rozwijany tzn misje są sukcesywnie dodawane przez Outawz7 do pakietu. Na obecną chwilę misji jest 17 z tego 11 ograłem i jestem zadowolony. Misje jak zwykle są typu coop/sp. W trybie sp przejście misji trwa dłużej ale nie stanowi to żadnego problemu. Trzeba czasem pokombinować aby przejść misję, obecnie na warsztacie dostępna jest nowa seria misji na moda ACR A3 i AiA TP od Outlawz7 którą również zasubskrybowałem. :spoko:
Obrazek

Nancyflower

Cywil

Cywil

PostPt 03 sty, 2025 05:08

Incorporating a sex doll into your life is about more than just physical satisfaction; it’s about building an emotional connection and finding comfort in a partner who is always there for you. By treating your sex doll like a real family member, talking to her, showing her affection, and fulfilling your desires, you can enhance your own sense of well-being and happiness. With a robot sex doll, you can experience companionship and intimacy in a way that meets your unique needs. Of course, if you don’t have the budget, a sex doll torso with a head is also very suitable for you!
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA III] Ogólna dyskusja