To znowu ja. I znowu mam problem. Otóż, gdy włączam NLI (Nogovan Light Infantry), i gdy wstawiam jednostkę Machinegunner, i wchodz w podgląd, wywala mi błąd "No entry "(cośtam)\f3.p3d(chyba)"". Tak samo jest przy NLI SAS i przy kilku innych jednostkach. Za to NLI Soldier i inni "normalni" żołnierze działają normalnie.
PS Czy w tym packu żołnierze mają takie dziwne szare rękawiczki, czy to mój kompek?
Przeczytaj readme, błąd addonu - keine fix.
btw: jak już cytujecie błęd to cytujcie je w całości lub też zamieszczajcie je za pomoca screenów. Osąd co jest istotne w komunikacie (tu sobie dam "blabla" a tam zostawie nazwe która mnie zaintrygowała) oddajcie publice jeżeli chcecie od niej otrzymać pomoc
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.