Teraz jest Cz 26 mar, 2026 10:43

Problem z : II wojna światowa

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Wojtek

Major

Major

Problem z : II wojna światowa

PostPt 28 sty, 2005 21:55

mam problem z tą gierką. gram niemcami. '42 rok. właściwie cała europa moja. chcę się teraz dostać do anglii. a więc robię jak jest w intrukcji:
do strefy przybrzeżnej wprowadzam transportowce, do nich wsiadają żołnierze klikam na prowincji przybrzeżnej w anglii i...kupa:/ nic się nie dzieje. tylko wyskakuje krzyżyk tam gdzie kliknąłem i koniec. szukałem w necie ale nic nie znalazłem. Jak zrobić desant morski?Pomocy:) z piechotą morską też nie wychodzi:/ No i jak zrobić desant spadochroniarski. również robię jak w intrukcji ale nie działa:/ Mam najnowszego patcha. Proszę pomóżcie
pzdr
Ostatnio edytowano So 29 sty, 2005 15:37 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz

ToMeK111

Chorąży

Chorąży

PostPt 28 sty, 2005 22:07

jak by ci to wytłumaczyć. musisz użyc przycisku "wyładuj" czy cos w tym stylu. Następnie wojska sa tak jakby na wodzie, czyli na okrętach. klikasz na te wojska i rozkazujesz im przemieszczenie na wybrana prowincję w zasięgu morza na jakim są :D tez w to teraz gram
Obrazek

HAV

PostPt 28 sty, 2005 22:17

Rodzaj tematu Wojtek :]

Wojtek

Major

Major

PostSo 29 sty, 2005 15:38

sorka;) Już zrobiłem :]
Tomek czy Ty umiesz czytać?:D Wojska desantowe są już na okrętach. tylko,że jak klikam na "wybrana prowincję w zasięgu morza na jakim są " to pokazuję się krzyżyk i nic się nie dzieje:/

wowo

Kapral

Kapral

PostSo 29 sty, 2005 16:50

Nie krzycz na Tomka, bo dobrze gada. Kliknij na okręty desantowe i znajdź przycisk Wyładuj (albo podobny). Kliknij nań i wtedy w miejscu okretów pojawią się żołnierze (to mial na mysli Tomek piszac: "wojska sa tak jakby na wodzie, czyli na okrętach"). Wtedy pokaż im, gdzie maję iść. Zaznaczając okręty i klikając na lądzie dajesz grze do zrozumienia, że chcesz aby okrety wpłynęły na ląd, na co gra Ci nie pozwoli - stąd krzyżyk.

Wojtek

Major

Major

PostSo 29 sty, 2005 18:52

LOL!!!!!!!!!!POD LATARNI¡ NAJCIEMNIEJ:) Sorry za kłopot:) możecie mnie uważać za idiotę:) Dzięki za pomoc

Powrót do Off-topic