Teraz jest N 01 mar, 2026 06:48

Problem z jakością obrazu

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Voytmen

Szeregowy

Szeregowy

Problem z jakością obrazu

PostSo 05 lut, 2005 18:01

Dawno nie pisałem na forum :D Mój problem polega na tym że wszystkie jednostki (piechota, bronie, helikoptery i inne) wyglądaja tak jakby znajdowały sie w odległości powiedzmy 1000 m, to znaczy mają uproszczone modele, np tekstury są rozmyte, szyby nie przeźroczyste. Problem ten wystąpił po reinstalce całego Flashpoint'a. Bawiłem sie jakością obrazu, ilością klatek w opcjach ale nic nie pomogło :(

Rainbow

Re: Problem z jakością obrazu

PostSo 05 lut, 2005 18:04

Podaj jaką masz wersję OFP i czy nie pomogła zmiana sterowników :?:

Voytmen

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 05 lut, 2005 18:10

patch do 1.96, a czy to wina sterowników to wątpie, po pierwsze mam chyba najnowsze, a po drugie, tydzień temu jeszcze nie miałem tego problemu z flashpointem.

Diesel

PostSo 05 lut, 2005 18:10

Ustawienia flashpointa w Windowsie (Start->programy->codemasters->Operation flashpoint->konfiguracja OFP Resistance). Wybierz zaawansowane, następnie zakładkę szczegóły i suwakiem "detale obiektów" ustaw sobie delate - kierując suwak w prawo będziesz miał więcej szczgółów, kierując suwak w lewo mniej.

Voytmen

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 05 lut, 2005 18:13

Racja bawiłem się :lol: ale skoro przesuwam suwak w lewo i z 0.10 robi mi sie 1.00 to myślałem że to lepiej, a tu na odwrót :grin: Dziwne trochę, Dzięki za pomoc :spoko:

Powrót do Operation Flashpoint