Teraz jest N 01 mar, 2026 06:49

Czy istnieje animacja bicia z broni??

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Trace

Chorąży

Chorąży

Czy istnieje animacja bicia z broni??

PostŚr 09 lut, 2005 11:44

Jak nam wiadomo z wszelakiego rosdzaju filmow, Niemieccy żołnierze nie tylko rozstrzeliwali polakow pod murami, brali do obozow koncentracyjnych, ale takze ubijali broniami. Jestem wlasnie w trakcie tworzenia misji wlasnie o tym czasie, gdy Polska byla pod okupacja Niemiecka(moze potem kampanie zrobie). Potrzebna jest mi animacja udezania kolba broni w lezacego czlowieka. Czy wie ktos czy takowa istnieje?? (skoro istnieje animacja udezania z messera, to nie daloby sie to zamienic jakos na bron ?? )
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "

Oscypek

Major

Major

PostŚr 09 lut, 2005 12:06

Dodaje się "broń". Zobacz w dziale edytor na ofp.bmj.pl.
Strokefist
Strokegun
Pokombinuj sobie. Może zadziałać : solider1 PlayMove "Strokegun" albo SwitchMove.

Jon

Generał

Generał

PostŚr 09 lut, 2005 12:22

Strokefist - bicie pięściami [dobre np. do filmiku pokazującego przesłuchiwanie więźnia przez Wehrmaht] & StrokeGun - Bicie kolbą, ale AI z tego chyba nie korzysta, ponad to ta "broń" jest aktywna dopiero przy wyczerpaniu amunicji z broni podstawowej. Gdzieś mam Close Combat Script [¦wietny, ale dla gracza], mogę looknąć na nazwę animacji.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Oscypek

Major

Major

PostŚr 09 lut, 2005 12:32

Czytajcie !
Dla Alderousa nie ma granic. Spytajcie go :D

Powrót do Operation Flashpoint