Jonez. omg czytaj ze zrozumieniem. 2k4 będzie w 2.4 OVERMATCH. a nie 2.3 FIREFIGHT
A ja zastosowałem w wersji 2.2.1 trick ,żeby nie trafiać do kicia za roe. ( którego już raczej nie zdobywam ale miałem kiedyś tego dużo;) ) czyli usunięcie więzienia z katalogu maps.
włączam instalkę patcha i co widzę? nie można zainstalować bo nie ma mapy leavenworth ....WSZYSTKIE PATCHE OD POCZ¡TKU..zaraz sięrozpłaczę...
Jonez: tego nawet najstarsi górale nie widzę
Górale: prawda nie wiemy
Podobno wszystko co devowie mówili do @!#$ prawda. cziterzy są nowe bugi są mniej fps....eh..
p.s. 2k3 2 razy bardziej szczegółowe? zwróć uwagę,że ut to strzelanka dla bezmózgowców ( bez obrazy., chodzi mi o typ gryu ) a tu masz realistyczną grę taktyczną. tu nikt nie wyskoczy w powietrze strzelając salwami z rail guna do wszystkiego co się ruszą. to zupełnie 2 różne gry. tylko silnik ten sam. jakby dali dla botów AI z ut...omg. jak by top wyglądało
Wysłany Sob 19.02.05, 12:44:AAAAAAAAAAAA CO TO JEST??????:
aplikacja lub biblioteka dll : d:.......america's army\system\window.dll nie jest poprwanym obrazem Nt. sprawdź to z dyskietką instalacyjną..
co to ma być
Wysłany Sob 19.02.05, 14:46:Ok Patch zainstalowany: moje wrażenia:
FPS wzrosły o 30
LAgi spadły do właściwie nieodczuwalnych
Gra jest ogólnie płynniejsza
Woodland: mapa ciemna..jak dla mnie zaciemna. ogólnie wygląda jak mapa E&E z treningu SF
urban assault: ta mapa sstała się teraz moją ulubioną. nareszcie mapa cqb , pustynna bez SF. 2 plutony naraz muszą zabezpieczyć 2 składy amunicji. kontakt z wrogiem następuje po paru sekundach. i do tego snajperzy. cud miód i orzeszki!!