Teraz jest So 02 sie, 2025 21:51

America's Army ...

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

DeviAnCE

Major

Major

PostPt 18 lut, 2005 15:41

To ja mam takie pytanko, mianowicie, czy w AA da się grać z bot'ami :?:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 lut, 2005 15:42

niby sie da ale jakie to sa boty :]
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Jon

Generał

Generał

PostPt 18 lut, 2005 16:17

http://www.americasarmy.pl/index.php?lang=1&art=8&kat=3 <- To odnośnie botów [Na samym dole], aha i nie myślcie, że show fog wyłaczycie mgłę - na szczęście to już nie działa 8)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 lut, 2005 18:59

najpierv :] devmode 1
później show fog

niewiem czy teraz działa :D
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Jon

Generał

Generał

PostPt 18 lut, 2005 22:04

WYSZłO AA 2.3 !! !! !! Na SeeMePlayMe Download's jest już wersja 2.3 do pobrania !! YEAH !! !! !! :twisted: :twisted: :twisted:

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Wojtek

Major

Major

PostPt 18 lut, 2005 22:04

Ronin screen z wersji 2.0?skąd Ty go masz. a takie coś to można bez problemu zrobić:)21:04. wciąz brak patcha

Jon

Generał

Generał

PostPt 18 lut, 2005 22:09

Wojtek... omfg. To nie będzie patch tylko CAłA gra do ściągnięcia od nowa...

PS: Kto nie wierzy - niech sprawdzi: http://www.seemeplayme.com/americasarmy/ :clever:

~ Ronald Reagan

Wojtek

Major

Major

PostPt 18 lut, 2005 22:19

Jonez omfg. patch już został wypuszczony m.,in. na filefront.com i 3dgamers.com
www.aafiles.com
2.3 patch do ściągnięcia
2.2.1-.2.3 - 63 mg
full ok 800
pozdrawiam
p.s. najpierw sprawdź swoje info;) co do AA ja się nie mylę;)
p.s.2 200kb/s 4 minut do końca. jutro napiszę jak wrażania

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostPt 18 lut, 2005 22:26

eeeee ja juz ten patch zassalem i zainstalowalem pieknie pisze 2.3.0 tylko ze musze treniole przelazic od nowa i nie ma tu elementow ze screenow umieszczonych na poprzednich stronach

Wysłany 18 Lut 2005, 22:27:

mowiac wprost w menu nic sie nie zmienilo, co do samej gry to nie wiem nie odpalalem jeszcze

Jon

Generał

Generał

PostPt 18 lut, 2005 22:32

Gdy przejdziesz pierwszy trenol - Zapisz wyniki, powinno wczytać twoje konto i wczytać wszystkie poprzechodzone treningi. A jak nie - to co za problem przejść again? :)

Wojtek - Racja, jest patch, choć to dziwne... imho na logikę, skoro to inny engine, to jakim cudem mógł zostać wydany patch? Powinno się ściągnąć od nowa całą grę!

Slayer - One pewnie będą w Overmatch.

\Edit: Mały cytacik z readme:

NOTE: If this AA version was patched to v2.3.0 from v2.2.1,
you must run the 'AASM 1-0 Setup.exe' file to install the America's Army Server Manager application. This file can be found in the root 'America's Army' directory.

Ja już ściągam patcha - a potem idę kosić :twisted: Howgh bracia :clever:

~ Ronald Reagan

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostPt 18 lut, 2005 22:44

ODPUKAÆ trzeba było jeszcze raz 1 przejsc i juz all dzialaja treniole jesli chodzi o nowe treningi to ich tu nie ma , co najwyzej sa 2 nowe mapy

Wysłany 18 Lut 2005, 22:46:

a sry Jonez nie odświeżałem i nie zauważyłem twej wypowiedzi, jeśli chodzi o grafe U2k4 to bedzie w wersji 2.4 albo 2.5

Snejk

Kapral

Kapral

PostPt 18 lut, 2005 23:00

Superowo, ale niestety dopiero zaczynam zasysać. Wrażenia jutro bo będzie się troche grało :grin:

Już se chwile pograłem i mam pytanko czy wam też się włącza takie okienko gdzie pisze coś o Punk Buster i że potrwa ok. 2 do 4 minut (ale trwa 5 sekund) jak wchodzicie na jakiś serwer. Wcześniej tego nie miałem. :(

Czy mi się zdaje, czy w tej wersji ciała znikają :?. Grałem przed chwilą, biegne patrze na ziemi leży Ak (a gdzie ciało poległego) pużniej zobaczyłem M4 leżaca bez ciała. Nie wiem czy wam też się coś takiego zrobiło ??
Leave no man Behind

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostSo 19 lut, 2005 10:39

@Wojtek(89 :D) z trakera :]

Jon

Generał

Generał

PostSo 19 lut, 2005 11:56

Nie wiem... u mnie wszystko po staremu o_O [Choć lepiej, że ciała znikają, bo to właśnie ciała\gracze stanowią najgorzej zoptymalizowaną część silnika - zagrajcie na Urban Assault 10 na 10, to zrozumiecie co mam na myśli]. Fajnie, że teraz można zakładać własny server [Server Manager jest genialny].

Snejk - co do tego PB - po prostu sprawdza, czy potrzebujesz update'a. Ponieważ masz aktualne pb - po 3-5 sec wpuszcza Cię do gry.

Swoją drogą... jedno w AA mnie dziwi. Działa na silniku Ut2k3, right? Tam postacie, są dwa razy bardziej szczegółowe, right? Tereny [w znacznej większości są mniejsze - choć nie tak bardzo] są co prawda większe, ale... w Ut2k3 nic nie stało na przeszkodzie by grać 16-16 botów. Plansze były 3 razy bardziej szczegółowe, postacie również, ja sam również grałem na 3 razy lepszych ustawieniach. I chodziło pięknie, 50 fps to minimum. Więc niech mi ktoś do cholery powie... czemu AA jest tak beznadziejnie zoptymalizowane? :???:

~ Ronald Reagan

Wojtek

Major

Major

PostSo 19 lut, 2005 13:06

Jonez. omg czytaj ze zrozumieniem. 2k4 będzie w 2.4 OVERMATCH. a nie 2.3 FIREFIGHT

A ja zastosowałem w wersji 2.2.1 trick ,żeby nie trafiać do kicia za roe. ( którego już raczej nie zdobywam ale miałem kiedyś tego dużo;) ) czyli usunięcie więzienia z katalogu maps.
włączam instalkę patcha i co widzę? nie można zainstalować bo nie ma mapy leavenworth ....WSZYSTKIE PATCHE OD POCZ¡TKU..zaraz sięrozpłaczę...
Jonez: tego nawet najstarsi górale nie widzę
Górale: prawda nie wiemy

Podobno wszystko co devowie mówili do @!#$ prawda. cziterzy są nowe bugi są mniej fps....eh..

p.s. 2k3 2 razy bardziej szczegółowe? zwróć uwagę,że ut to strzelanka dla bezmózgowców ( bez obrazy., chodzi mi o typ gryu ) a tu masz realistyczną grę taktyczną. tu nikt nie wyskoczy w powietrze strzelając salwami z rail guna do wszystkiego co się ruszą. to zupełnie 2 różne gry. tylko silnik ten sam. jakby dali dla botów AI z ut...omg. jak by top wyglądało :lol: :grin:

Wysłany Sob 19.02.05, 12:44:

AAAAAAAAAAAA CO TO JEST??????:
aplikacja lub biblioteka dll : d:.......america's army\system\window.dll nie jest poprwanym obrazem Nt. sprawdź to z dyskietką instalacyjną..
co to ma być

Wysłany Sob 19.02.05, 14:46:

Ok Patch zainstalowany: moje wrażenia:
FPS wzrosły o 30
LAgi spadły do właściwie nieodczuwalnych
Gra jest ogólnie płynniejsza
Woodland: mapa ciemna..jak dla mnie zaciemna. ogólnie wygląda jak mapa E&E z treningu SF
urban assault: ta mapa sstała się teraz moją ulubioną. nareszcie mapa cqb , pustynna bez SF. 2 plutony naraz muszą zabezpieczyć 2 składy amunicji. kontakt z wrogiem następuje po paru sekundach. i do tego snajperzy. cud miód i orzeszki!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry