Teraz jest Cz 16 kwi, 2026 23:04

Misja sieciowa i wywala "brak dodatku .." a dodate

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Pulsar

Szeregowy

Szeregowy

Misja sieciowa i wywala "brak dodatku .." a dodate

PostWt 22 mar, 2005 19:55

Mam taki mały problem, gram ostatnio z kumplem przez neta, ja stawiam serwer, on się podłącza i misje z standardowymi jednostkami działają super.
Przeedytowałem sobie jedną misję i wstawiłem moździeż hawka (M109 Palladin), oczywiście addon jest u mnie jak i u kumpla i przy podłączeniu wywala kumpla z komunikatem brak dodatku M109 Palladin, dodatek jest w katalogu addons i Res\Addons, u mnie u u niego widać go w edytorze ale misja nie działa :/

Jaka jest tego przyczyna i jaka rada na to. Prosiłbym o w miarę szybką i rzeczową odpowiedź.
Nałogowy gracz OFP co ma wszystkie addony jakie powstały do OFP razem ponad 60 GB.

MaRcin

Major

Major

PostWt 22 mar, 2005 19:59

może macie różne wersje tego addonu? :neutral:
Good Times Gone

Pulsar

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 22 mar, 2005 20:00

Sciągaliśmy z tego samego źródła, te same wersje :/
Nałogowy gracz OFP co ma wszystkie addony jakie powstały do OFP razem ponad 60 GB.

Jon

Generał

Generał

PostWt 22 mar, 2005 20:18

Może jakiś plants? Często, gdy do misji, podczas edytowania\tworzenia "doklejają się" jakieś addony, wywalają info o brakującym addonie, który w rzeczywistości posiadacie... spróbooj rozpakować misję i wyedytować mission.sqm [Addony są podane na samym początku...] - czyli "ręcznie" usunąć plantsy.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Pulsar

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 22 mar, 2005 20:27

Już wszystko opanowałem, jednak okazało się że mamy inne wersje, ale dzięki Marcin, pomogłeś :D

Powrót do Operation Flashpoint