Teraz jest N 01 mar, 2026 06:48

Nowa kampania ]:->

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Przemo_212

Major

Major

Nowa kampania ]:->

PostPn 28 mar, 2005 19:15

żeby se trochę postów nabić, to tutaj też to napisze, a raczej skopiuje z flashpoint.pl ]:->

Ogłaszam, że od jakiegoś czasu zacząłem pracę nad moją kolejną kampanią. Nazwy jeszcze nie znam, ale na pewno będzie po polsku :)

To teraz trochę o kampanii. Gracz wcieli się w żołnierza Kawalerii Powietrznej. Akcja oczywiście toczy się w Wietnamie, w dolinie Ia Drang. Dialogi będą mówione, jeżeli znajdę dobrego speakera. Mam już zrobione pięć misji, w scenariuszu mam ich dziesięć, nie licząc intra, outra i scenek(jeżli w ogóle takowe będą...).

Nad kampanią pracuję sam i dobrze się bawię, bo co dwa dni robię kolejną misję(no, prawie :) )

Aha i oczywiście szukam jakiegoś dobrego speakera, ale to dopiero po ukończeniu kampanii wsadzę dialogi.

Jeszcze jedno "aha": została mi do ukończenia ósma misja i dziewiąta. Potem tylko intro outra i będzie git =] Czyli za niedługo sobie zagracie w coś Przemowego :D
Obrazek

Kac

Porucznik

Porucznik

PostPn 28 mar, 2005 19:25

No nie znowu :razz: . żartuję :grin: fajnie będzie zagrać w coś nowego, jeśli wyjdzie :razz:

I odnośnie twojego tempa pracy, dla mnie jest imponujące, co dwa dni misja :grin: . Ja robię swoją już trzeci miesiąc :razz:

Death

Porucznik

Porucznik

PostPn 28 mar, 2005 20:00

Powiedz mi Przemo, czy będą jakieś większe starcia gdzie jest od (za przeproszeniem) zasrania jednostek?? Chciałbym wiedzieć czy w misjach będzie dużo jednostek, bo mój komp strasznie muli, tak więc jeżeli byłyby spore starcia to nie miałbym dobrej zabawy tylko same cięcia

Przemo_212

Major

Major

PostPn 28 mar, 2005 20:47

Hmm...w jednej z misji jest sześć dziewięciosobowych druzyn wroga, przeciwko czterem drużynom 8-osobowym...nie wiem czy to jest dużo? Mi chodzi normalnie...ale to tylko w tej jednej misji, w reszcie jest ich mniej.
I odnośnie twojego tempa pracy, dla mnie jest imponujące, co dwa dni misja :D .

No dla mnie też, ale to dlatego, że mamy święta i jest wolne, to mam czas na czytanie, wyjście na dwór z qmplami i robienie kampanii.
Obrazek

Death

Porucznik

Porucznik

PostPn 28 mar, 2005 23:06

Całość kampanii to będzie walka piechoty czy znajdzie się miejsce na jakiś wypadzik dywersyjny black opsów na baze wroga? :)

Przemo_212

Major

Major

PostWt 29 mar, 2005 10:22

Cała kampania to będą walki piechoty.
Obrazek

Death

Porucznik

Porucznik

PostWt 29 mar, 2005 10:38

No to tyle chciałem wiedzieć :] Powodzenia przy pracy :spoko:

Przemo_212

Major

Major

PostWt 29 mar, 2005 10:43

Dzięki, ale teraz praca będzie szła duuuuużo wolniej, bo wiadomo do szkoły, jutro od razu mam cztery sprawdziany, a nauczyciele mają w d^pie WSO*...

*WSO-wewnątrzszkolny system oceniania, w którym jest napisane, że w jeden dzień może być zrobiony tylko jeden sprawdzian.
Obrazek

Powrót do Operation Flashpoint