Teraz jest Śr 11 mar, 2026 13:42

złe=dobre ocena

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

BUBI

Kapral

Kapral

złe=dobre ocena

PostWt 03 sie, 2004 08:24

postanowiłem założyć ten temat bo coś mnie od dawna męczy a mianowicie dlaczego mimo ze ktoś cośzle zrobi wszyscy mówią ze im sie to podoba że sie ładnie zapowiada ale nigdy nie slyszalem ze : "no widziosz maciek moze następny addon bedzie troche lepszy lecz wiem ile wysiłku wpakowałeś w ten." Nie wiem , może nikt nie chce uraźić twurców ale gdy są zagraniczni i wiadomo iż nie bedzie ich na tym forum to można by pisać szczerze.

DZIEKUJE
prosze o opinie

[HAV] Heh, no fajnie, że się innymi interesujesz, ale mógłbyś też się nami zainteresować i pisać czytelniej ;] O czymś takim jak słownik ortograficzny to już nie wspomnę.

Jon

Generał

Generał

PostWt 03 sie, 2004 09:49

Hmmm. Bo może po prostu po coś coś krytykować jeśli to nie ma szansy obrony? Hmmm, tak serio to nie wiem :lol: Ale czasem się zdarza, że mówimy, że np. E, tam, niezaciekawie to wygląda... Looknij do komentarzy na stronce :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

SiD

Major

Major

PostWt 03 sie, 2004 10:25

To jest taki subtelny sposób wyrażania, chęci zobaczenai wersji poprawionej. No cóż prawda jest jaka jest - jeżeli ktoś pisze, że jest BE to wg. niego jest.

BUBI

Kapral

Kapral

PostWt 03 sie, 2004 10:40

ale nigdy nie widzialem w newsie na ofp.bmj.pl zeby nei pisalo ze to moze nie byc zbyt dobry addon
stalin rulez!!!!!!

Jon

Generał

Generał

PostWt 03 sie, 2004 10:48

Bo w newsach kiedyś się nie wyrażało swych opini. Zresztą po co mówić, że addon jest kiepski, skoro:

A: Każdy lubi co innego.
B: Każdemu podoba się co innego.
C: Często jest to kwestia... erm, jak to się nazywa? Dyskusyjna?
D: Każdy sam ocenia.
E: Po co mówić, że jest kiepski, skoro na screenach to widać?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

BUBI

Kapral

Kapral

PostWt 03 sie, 2004 11:16

ale gdy na screie jest bialy niezbyt ciekawy obiekt prawie to kwadrat a pisza ze zapowiada sie ciekawie i tak jest na mrawie kazdej stronie o ofp
stalin rulez!!!!!!

SiD

Major

Major

PostWt 03 sie, 2004 14:17

wyobraź sobie, że marfy robi tigera, publikuje model bez tekstur, i wygląda badziewnie - dla ciebie, dla mnie ten obiekt już ma zarąbiste tekstury :twisted:

Powrót do Off-topic