YacieK nie myślałeś czasem o posadzie newsmakera Kogoś takiego nam trzeba..... kogoś kto potrafi odwalić kawał rzetelnej, rzemieślniczej roboty....... zupełnie takiej jak Twoja :mrgreen:
Hav... trzeba mieć jeszcze strone na której będzie się dodawać te newsy A addon nie wygląda zbyt zachęcająco... ale nie oceniajmy książki po okładce.. juz ściągam Zresztą dla mnie każdy Mi-24 to cudo nad cudami
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
Ja właśnie nie chcę zaśmiecać folderu addons kolejnym (po SEP M1A1, i An-124) 10mb addonem. Po An-124 Vita nie bardzo mam ochotę ściągnąć owy śmigłowiec. Tego kto zassał MI-24 prosiłbym aby napisał co nieco o dziele Vita, gdyż kolejne zaśmiecenia OFP spowodują, że grę będę uruchamiał przez 7/8 minut
¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy
Diesel
N 10 kwi, 2005 00:30
Jedyna dobra rzecz w tym addonie to dźwięki. Model brzydki, wiele błędów, dziwny wirnik główny, otwierane drzwi pilota i strzelca to całkowita porażka, skrypt ognia strasznie obciąża komputer, wiele uproszczeń psujących tylko wygląd.
Diesel. Mam mail do Scars III bo znam go dość długo, od momentu kiedy wydał Leoparda.
Wyślę do niego dziś maila i się spytam, kiedy planuje wydać swojego Hinda.
Dziwna sprawa bo kiedy przeglądałem stronę Red Hammer Studios, zobaczyłem, że pracują nad jakimś modem, w skład którego ma wejść Hind od ScarsIII