Teraz jest Cz 16 kwi, 2026 23:04

Jam_magazines pomocy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jackal

Cywil

Cywil

Jam_magazines pomocy

PostN 14 sie, 2005 23:53

Ok zaczne od tego ze znalazlem fajna misje na necie i aby ona chodzila trzeba dodac pare addonow. misja sie nazywa "Armored Eminence".
Trzeba dodac Jam_magazines i pare innych plikow ale mysle ze to mam problem z Jam. Dodaje ten addon i zaraz po pokazaniu mi sie intro WAr Games ten obrazek z bradleyem wychodzi mi do pulpitu tak jakby gra miala crasha. Moze macie na ten temat wiecej pojecia niz ja.
- Slyszalem ze jak doda sie zaduzo addonow to gra niechce chodzic ale niewydaje mi sie ze to jest to. Mam GOTY edition gry.Orginalna. :?: :?: :?:

Zabix

Major

Major

PostPn 15 sie, 2005 12:26

Dobra nie rozumiem o co ci chodzi denerwujesz mnie strasznie chłopak...

Po pierwsze... z jakim modem odpalasz ofp? Po drugie jestes pewien że masz wszytkie wymagane addony? Po trzecie DO CHOLERY JASNEJ PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM :lol:

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

Re: Jam_magazines pomocy

PostPn 15 sie, 2005 14:54

Jackal napisał(a):Ok zaczne od tego ze znalazlem fajna misje na necie i aby ona chodzila trzeba dodac pare addonow. misja sie nazywa "Armored Eminence".
Trzeba dodac Jam_magazines i pare innych plikow ale mysle ze to mam problem z Jam. Dodaje ten addon i zaraz po pokazaniu mi sie intro WAr Games ten obrazek z bradleyem wychodzi mi do pulpitu tak jakby gra miala crasha. Moze macie na ten temat wiecej pojecia niz ja.
- Slyszalem ze jak doda sie zaduzo addonow to gra niechce chodzic ale niewydaje mi sie ze to jest to. Mam GOTY edition gry.Orginalna. :?: :?: :?:

Nie rozumiem nic ...jaki obrazek z Bradlejem ,jakie intro WARGAMES ...ty napewno OFP odpalasz?
A jeśli chcesz jakieś info ,o jakiejs misji ,to przeczytaj jej plik readme.txt

Powrót do Operation Flashpoint