Teraz jest Cz 16 kwi, 2026 23:06

Crew Change

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

Crew Change

PostWt 06 wrz, 2005 17:58

ostatnio troche zawalam to forum poszukiwaniami skryptow ale wynika to z mojej ciemnoty skryptowej. Tym razem poszukuje skryptu ktory podmienia zaloge w pojazdach jak CrewChange z OFPEC tylko ze w zalaczonej misji czolg jechal po waypointach ale smiglowiec juz leciec nie chcial. Czy jest jakis skrypt ktory podmienia zaloge Ai smiglowca na inna ktora bedzie kontynuowala trase zaznaczona w edytorze ?
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

PoP

Chorąży

Chorąży

PostWt 06 wrz, 2005 18:44

A po co Ci takie cus? moze wystarczy zrobic aby poczatkowa zaloga wiatraka byla w grupie ze zmiennikami?

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostWt 06 wrz, 2005 19:20

Nie kapujesz o co mi chodzi, a moźe ja robię coś źle :[
Caly skrypt potrzebny mi jest do tego że jak postawię pusty heli w locie i dam mu załogę ai metodą moveinpozycja to jak dam im wyładuj transport to on dolatuje do punktu ale nie wyładowuje ludzi tylko wisi w powietrzu, jak dam śmiglowiec jako jednostke to wszystko działa. Po to mi ten skrypt zmiany jednostki.
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 06 wrz, 2005 21:57

A nie lepiej zrobić tak

Kod: Zaznacz cały
Heli (lub jednostka pilotująca np. pilot) land "HLand"

~10

[jednostki] allowgetin false

Nie muszisz robić land powinno wystarczyć allowgetin - wtedy wyląduje sam.

Powrót do Operation Flashpoint