Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 06:22

problem z proxy...

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Foliescu

Szeregowy

Szeregowy

problem z proxy...

PostSo 10 wrz, 2005 16:12

bawie sie o2 od parunastu dni dopiero i mam maly problemik z proxy.. w buldozerze pojawia sie "cannot open object...". hmm wiem ze bylo to omawiane na forum, potrzebuje jednak wyjasnien łopatologicznych- krok po kroku; moze jakis link do tutoriala etc.. ?
Wenn ist das Nunstuck git und slotenmeyer?

Diesel

PostSo 10 wrz, 2005 18:20

Oznacza to, że nie może znaleźć modelu lub jest on ODOL'em. Wszystkie modele BIS'u powinny być w folderze data3d, które są zazwyczaj właśnie w ODOL'u (o2 czyta tylko modele w MLOD, aby przekonwertować do MLOD użyj ODOL_Explorer'a). Jeśli nie masz wszystkich modelów w tym folderze, rozpakuj plik data3d.pbo z gry (...\OperationFlashpoint\DTA) używając pbo_decryptor15 i wrzuć je do folderu data3d, który wykorzystuje oxygen. Pamiętać należy, że modele te będą w ODOL'u, także te które będziesz chciał wykorzystać przekonwertuje najpierw do MLOD.

PS. Na stronie BIS'u było gdzieś archiwum z kilkoma modelami w MLOD i kiedyś gdzieś ktoś zapodał modele z Dema ofp (najlepiej szukać na Oficjalnym forum Bohemii)

PS2. Trochę chaotycznie wygląda to co napisałem, ale jak się będzie czytać powoli, to się zrozumie :mrgreen:

Foliescu

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 10 wrz, 2005 23:56

uff; dzieki wielkie; cos w koncu widze :)
Wenn ist das Nunstuck git und slotenmeyer?

Powrót do Operation Flashpoint