Jak już Offtime zauważył - teksturowanie jest bardziej złożone. W twoim tutorialu brak jest opisanych fukcji, jakie można wykorzystywać przy teksturowaniu. W każdym bądź razie brawa za intencje, choć dopiero się uczysz o2 Poza tym Twój sposób teksturowania mi się nie podoba
ja nie zdąrzyłem pobrać ze strony poradnika ;( bo limit transferu został przekroczone , ale jak chcesz przymo narazie mogę ci udostępnić mój serwer , jagby co napisz do mnie PW / GG
Pamiętacie moją ostatnią nie wydaną kampanię? Nie? Jest do ściągnięcia zwiastun z niej Ale spokojnie, nie wszyscy naraz wiem, wiem, zaraz wszyscy się na to rzucicie jak pędzące pomidory na wyścigające je buraki
^ oto link[a cóżby innego? ], będe zadowolony jak chociaż jedna osoba ściągnie ten shit, za niedługo dam na lepszy serek, tylko muszę poszukać jakiegoś...
żałosne odrazu - wg mojego głębokiego "Ja" zrobiłeś dobrze i też chętnie bym tak postąpił , ale nie postąpie bo angielski obowiązuje A filmik...sam filmik to nic najlepszego, ale kampania by mi się podobała...akcja Mam nadzieje, że ją kiedyś wydasz