Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 20:15

problem z Misją

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

zx

Cywil

Cywil

problem z Misją

PostPn 26 gru, 2005 12:13

cześć jestem nowy i mam problem z grą OF.
Doszedłem do misji w której muszę odnaleźć dowódcę partyzantów który jest ukryty w ruinach zamku. Doszedłem do tego zamuk, jednak mój dowódca i reszta oddziału zginęli. W środku obozu jest ognisko, gdzie mam "czekać na resztę" jednak nikt nie przychodzi.
O co tu chodzi ? mam przechodzić misje od początku ? mam czekać jeszcze trochę (czekałem ok 3 minuty i nic)

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 26 gru, 2005 12:13

Masz wleźć na wieżę zamku :]
Ostatnio edytowano Pn 26 gru, 2005 12:22 przez Jerry, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 26 gru, 2005 12:19

Solucja na stronie OFPCPL mówi nam napisał(a):Nadal jesteśmy członkami ruchu oporu. Tym razem sprawa wydaje się prosta - dojechać do ruin zamku gdzie czeka na ciebie dowódca Partyzantki. Wsiadaj do ciężarówki i jedź spokojnie. Na pierwszym punkcie kontrolnym dowódca przechytrzy Rusków i będziecie mogli spokojnie przejechać. jedź dalej, na następnym punkcie kontrolnym pojawi się oficer wywiąże się ostra walka! Po zabiciu wszystkich wrogów uciekaj do lasu i przedostań się w okolice ruin zamku. Poczekaj na kolegów, bo inaczej nie zakończy się misja! Wejdź do zamku na najwyższe piętro i pogadaj z dowódcą. KONIEC misji!

zx

Cywil

Cywil

PostPn 26 gru, 2005 15:02

widziłem solucję tutaj. postanowiłem przejść misję jeszcze raz,. tym razem oboz partyzantów atakuje helikopter. wywalam w niego całą amunicję, ci goście też w niego ładują, jednak on jednym strzałem nas porzadkuje. nie wiem co robić, zobaczę może na wieżę wejdę, to się uda...
thx za pomoc.

Powrót do Operation Flashpoint