Teraz jest So 18 kwi, 2026 09:30

Misja Brak amunicji w Res

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

HAV

PostN 01 sty, 2006 19:31

Co robic?

Zawsze można wziąść z bazy własnego trucka i ręcznie "poprzekładać" do niego ammo.... czasochłonne, ale idzie wykonać.

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

PostN 01 sty, 2006 20:20

HAVOC, niestety nie. Po jakims czasie od rozwalenia posilkow pojawia sie jeszcze paru Ruskow (nie wiem skad). Goose-to co zrobic zeby ciezarowka byla nietknieta, a kierowca zabity wraz z cala zaloga bez strat w ludziach? Sa jakies komendy? Kurt-jakie "4 razy +"?

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostN 01 sty, 2006 20:24

Klikasz shift (lewy) i + (na klawiaturze numerycznej) poczym wpisujesz "endmission" i misja zaliczona ;-)
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

PostN 01 sty, 2006 20:29

Barbarian, ja mowie nie kodom ;p

Poza tym zauwazylem cos dziwnego. Zdobylem czolga! tj. jest caly, ale sobie tylko stoi i nic nie robi. Byl to cel goscia z RPG. Moze zaloga popelnila samobojstwo?;p Tak czy frak, chetnie bym go sobie wzial ;p. Moge wydawac komendy komus, ze ma tam wejsc jako Strzelec itp. jeszcze nie probowalem wydawac tych komend. Czy ten czolg moze mi sie przydac w nastepnych misjach?;p

EDIT: Prosze, wreszcie sie rozwiazalo ;p;p;p. Nagle udalo mi sie wsadzic kogos za kierownice ;p;p;p. Misja zrobiona ;p

javelin

Kapral

Kapral

PostPn 02 sty, 2006 16:21

Ja tą misję przechodziłem sam :) Strzelałem z tej wysokiej góry koło drogi, chłopaki czekali w ciężarówce. Najpierw rozwalałem czołg, potem BMP, zanim Ruscy zdążyli z niego wysiąść. Wtedy brałem się za kierowców ciężarowek (czasem z SWD, czasem z PK). Na koniec wzywałem kumpli z ciężarówki i razem dobijaliśmy piechotę. Na koniec brałem z ciężarówek miny, RPG i ładunki wybuchowe, rozwalałem nimi czołgi, które przyjechały z pomocą konwojowi. Potem już tylko ciężarówką do bazy :twisted:
Legio Patria Nostra

Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 sty, 2006 22:08

Hehe, a ja miałem tak, że normalnie wszytko zrobiłem tylko, że też te ciężarówki się rozklekotały :/ Zanim przyjechały te dwa czołgi dałej moim ludziom całą broń jaką mogli udźwignąć, rozwaliliśmy te czołgi i do bazy :)
Obrazek

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostWt 03 sty, 2006 15:05

Przeszedłem wczoraj tą misje od nowa, i zauważyłem dziwną rzecz. otóż w obu ciężarókach były bronie, (nie wiem jakim cudem ;)) wiec miałem wszystkiego x2 ;) Niestety w 2 misji dali tylko broń z jednego trucka ;(
Obrazek

mario

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 03 sty, 2006 23:27

Ja z koleji po zniszczeniu posiłków całą broń z trupów pakowałem do cieżarówki :grin: (kupa roboty), a nst. w długą.

Weź sobie RPG.Ustaw ludzi na skrzyżowaniu i daj komendę "Wstrzymać ogień", gdy konwój się zbliży na 150-100 m wydaj komendę "Ognia". Sam strzel najpierw do BWP następnie rozwal T72. Ludzi bez RPG jak najszybciej powstrzymaj od strzelania do Urala wydając komendę "wstrzymaj ogień. Z ciężarówki weź ładunki wybuchowe i pierwszy połóż na drodze. 2 ok 20m od niego na północny-wschód. Jeżeli zdążysz rozłóż parę min. ładunki ustaw w odległości 50m od Urali. Weź również parę RPG i daj nogę na południowe skarpy wąwozu. Ludzi poustawiaj podobnie. Gdzy jakiś czołg zbliży się do ładunków, wywal je (jeżeli masz szczęście wylecą oba :twisted: ). Pryjorytet tu ma T72. BWP, bądź T72 rozwal z RPG. następnie przygotuj się na odparcie 8 osobowej grupy z południa i róba co chceta. Właśnie przeszedłem tą misję, więc jeżeli nie zadziała to masz stary strasznego pecha :mad:
Kto nie może dopiąć celu chodź z rozpiętym
życie nie piści, pieśćmy się sami
Jak się ściemni to ci wyjaśnię

dzuwno

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 04 sty, 2006 20:02

A ja dzisiaj se zaczelem przechodzic od nowa kampanie RES i jak podeszłem do tego kolesia co miał mi oddac naprawiony motor w petrovice to przez przypadek zostawilem x4 (speeda) i dla jaj do niego zasalutowalem a on zaczął gdzieś uciekac więc ja dzida za nim a ten mnie doprowadził do ulicy dalej w petrovice i zaczal sie patrzec w jakims kierunku ja patrze a tam Samochod Sportowy :). I teraz nie wiem czy to juz tak wymyslili czy poprostu zbieg okolicznosci , że ten pan był tak miły :) . a jak by to miało wpływ to mam 1.96

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 sty, 2006 20:36

dzuwno napisał(a):A ja dzisiaj se zaczelem przechodzic od nowa kampanie RES i jak podeszłem do tego kolesia co miał mi oddac naprawiony motor w petrovice to przez przypadek zostawilem x4 (speeda) i dla jaj do niego zasalutowalem a on zaczął gdzieś uciekac więc ja dzida za nim a ten mnie doprowadził do ulicy dalej w petrovice i zaczal sie patrzec w jakims kierunku ja patrze a tam Samochod Sportowy :). I teraz nie wiem czy to juz tak wymyslili czy poprostu zbieg okolicznosci , że ten pan był tak miły :) . a jak by to miało wpływ to mam 1.96

Nie rób mi tutaj OT, jak widać w temacie jest to dyskusja o jednej konkretnej misji, a nie o kampanii. Kolejne posty nie na temat będą kasowane...
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint