Teraz jest So 18 kwi, 2026 08:44

Przejście z dnia do nocy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

dzuwno

Szeregowy

Szeregowy

Przejście z dnia do nocy

PostSo 07 sty, 2006 17:12

Nie zabardzo sie znam na edytorze a mam problem : Chodzi mi jak zrobic przejscie (nie wiem jak to nazwac) z dnia do wieczora czyli np. na początku misji widze napis "Rankiem w Lipany" pojawiam sie i mam punkt trasy do Baru (Punkt trasy nazywa sie np. Skocz do baru) wchodze zaczyna sie filmik jak sie witaja itd. kamera sie oddala i znowu jest napis jak na początku tyle ze pisz "Po kilku Piwkach i zabawie" tyle ze już jest ciemno ... .... filmik jak sie zegna i znowu napis "Do domu" i mam punkt trasy do domu . To jak zrobic te przejścia (czy jak to sie mowi) i zmiane godziny ?

Przepraszam za takie niejasne opisanie problemu ale nie wiem jak to inaczej opisac
Ostatnio edytowano So 07 sty, 2006 17:14 przez dzuwno, łącznie edytowano 1 raz

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 07 sty, 2006 17:14

Poradnik na temat intra na stronie, chyba że ci chodzi o upływ czasu to wtedy skiptime x gdzie x to ilosc godzin...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Powrót do Operation Flashpoint