Teraz jest So 18 kwi, 2026 11:15

Kilka misji od Reyhard'a :P

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

javelin

Kapral

Kapral

PostSo 07 sty, 2006 17:59

A ja zawsze wpisuję savegame po zakończeniu jakiegoś długiego przerywnika czy czegoś w tym stylu - co to za oszustwo? Przecież i tak nie zgine w trakcie filmiku! Podobnie w przypadku jakiejść bardzo długiej jazdy samochodem, czołgiem czy łodzią. Po co mam znowu to oglądać? Nawet na czasie x4 często się to dłuży :?
Legio Patria Nostra

Obrazek

Grey

Chorąży

Chorąży

PostSo 07 sty, 2006 21:56

Berna, jak ja lubie to forum, co chwila ktos mi wytyka ze jestem idiota. No i dobrze. Ciesze sie, ze moge uczestniczyc w zyciu takich madrych osob jak Ty. Ale poniewaz jestem idota, nawet nie bede bronil swojej tezy. Bo po co? Zycze dalszego samozadowolenia z siebie.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Jon

Generał

Generał

PostSo 07 sty, 2006 21:59

Grey, nie bierz tego do siebie! On miał na myśli tylko to, że korzystanie z "savegame" jest WG NIEGO bezsensu. Nie chciał nikogo obrazić.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostN 08 sty, 2006 01:06

Berna, jak ja lubie to forum, co chwila ktos mi wytyka ze jestem idiota. No i dobrze. Ciesze sie, ze moge uczestniczyc w zyciu takich madrych osob jak Ty. Ale poniewaz jestem idota, nawet nie bede bronil swojej tezy. Bo po co? Zycze dalszego samozadowolenia z siebie.

Ejj nic takiego nie powiedziałem...
Jestem jaki jestem, dla Ciebie sie nie zmnienie... :spoko:
Pozdro :wink:

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 10 sty, 2006 23:03

Jak ktoś by zauważył wydałem na forum Bisu poprawione misje które teraz zawierają 2 wersje językowe (polska i angielska a jak będzie jakieś większe zainteresowanie to może i niemiecka wydam) overview + poprawione skrypyty (dość znacznie uprościłem misje Combat Rescue) i kilka takich tam (wsparcie do Vidalkov nadciaga teraz troche później ). Linki w pierwszym poście wciąż aktualne :)

Ps. Dla tych co jęczą na tego pbr'a to z pewnością go zamienie jak Offtime wyda swojego Zodiaca.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

żuker

Major

Major

Jon

Generał

Generał

PostWt 10 sty, 2006 23:17

Ile komentarzy Obrazek
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint