Teraz jest So 18 kwi, 2026 05:25

Gra po sieci bez Hamachi

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

Gra po sieci bez Hamachi

PostWt 17 sty, 2006 19:46

Mam 98 i nie moge zainstalowac Hamachi. Chce grac z klanem przez neta, ale nie widze serwera przez nich zalozonego (mam Gamespy Arcade). Mysle ze moglbym sie poalczyc za pomoca opcji "zdalny" ale musze znac IP i port, a oni nie wiedza jaki maja. Co zrobic by dowiedziec sie jaki jest IP i port serwa?

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 17 sty, 2006 19:48

Pytanie, oni zakladaja serwer na hamachi i ty tylko nie masz i czy oni mają zew. ip. Zawsze moga sprawdzic swoje ip przez np. www.whatismyip.com i wielu tym podobnych stron
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 17 sty, 2006 19:56

Ja jako jedyny nie mam Hamachi i zdaje sie ze zakladaja na Hamachi. Co do zew. ip to nie wiem, spytam jak beda ;p

EDYTA:Ta strona co dajesz to zdaje sie podaje twoje ip, nie ip serwera (chyba ze to-to samo ;p)

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 17 sty, 2006 20:33

To nie pograsz, jak maja zew. ip to oni maja wejsc na ta strone i podac tobie ten adres ip :P
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Powrót do Operation Flashpoint