Od pewnego czasu (chyba od kiedy zainstalowałem efekty ognia Johna) zaczęły pojawiać mi się okinka: Brak pliku 'config.bin/jakiś AK', a gdy włączałem nogovę, że brakuje jakiegość płotu z O.pbo
Usunąłem całkowicie CWC i Resa i zainstalwałem jeszcze raz, i nic, dalej to samo... co robić
Nie. Usunąłem OFP do 'gołego'. Później wżuciłem resztę addonów i nie instalowałem żadnych modów itp.
Kiedy przechodziłem Resa pod koniec (outro) pokazało się, że brak pliku 'snake.p3d' i nie wyświetliło się outro. Usunałem Resa i zainstalowałem go ponownie. później wszystko działało, oglądnałem filmik, ale znowu to samo....
Jaki z tego morał? Trzymaj addony w oddzielnych folderach i usuń wszystko co miałeś. łącznie z addonami. A jak ci będą potrzebne to pościągasz od nowa, które będziesz chciał. Prawdopodobnie któryś addon robi ci bałagan w OFP.
BOLO napisał(a):Albo ściągnij ofp addon manager, i włączaj lub wyłączaj addony.
Ekhm...Pisząc trzymaj addony w oddzielnych folderach, miałem na myśli odpalanie tych folderów (przez linię komend) z addonami które aktualnie Loony chce mieć w grze:).