Teraz jest So 18 kwi, 2026 11:14

Dlaczego mody z WWII mi nie działają?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

David

Cywil

Cywil

Dlaczego mody z WWII mi nie działają?

PostWt 07 mar, 2006 23:16

Jest taka sytuacja... Mam OPF-R v. 1.96
I Addony z owej stronki (www.opf.bmj.pl) nie chodza mi... Addony to te w ktorych gracz przenosi sie w role zółnież walczacego podczas WWII... przy właczaniu gry pojawai mi sie info iż nie mam czegos tam z M4 carabine.... O co chodzi czy ktos jest w stanie mi pomóc??? prosze o odp.. z góry dziekuje... tak pozatym jestem zainteresowy addonami z budynkami itp. poniewaz stworzyłem jak uwarzam dosc ciekawa mapę... ktora chetnie prześle każdej chętnej osobie...!!! :) :) :) :) :) :)

Zmieniona nazwa tematu i dodany rodzaj tematu - prosze pamiętać, zwłaszcza o tym drugim. - MIR

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 07 mar, 2006 23:20

Nie jesteśmy w stanie Ci pomóc ponieważ nie wiemy o które konkretnie addony chodzi. Sprecyzuj troche. I przytocz treść komunikatu który pojawia się po włączeniu OFP.
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Jon

Generał

Generał

PostWt 07 mar, 2006 23:54

Pytanie jest proste... a gdzie rodzaj tematu, i opis jak odpalasz te mody?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do Operation Flashpoint