Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 20:08

Lod Geometry

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Wojskowy

Kapral

Kapral

Lod Geometry

PostŚr 21 lip, 2004 09:54

Co tu będę pisał (Lod geometry potrzebny by np. nie przecghodzić przez samochód) no ale w naszym polskim poradniku ten fakt nie jest opisany i nie wiem jak go wogle używać (a w tym w języku angielskim też nie wszystko sobie przetłumaczę :oops: ) WIęć mam prośbę czy ktoś mógłby mi doradzić (gotowy modle auta) jak do tego auta zrobić lod geometry. byłbym bardzo wdzięczny.
Zgóry dzięki :D

Diesel

PostCz 22 lip, 2004 02:34

Nie lepiej popatrzećna jakiśinny samochod? To chyab najlepszy sposób.

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostCz 22 lip, 2004 13:05

Diesel napisał(a):Nie lepiej popatrzećna jakiśinny samochod? To chyab najlepszy sposób.

he już to robiłem i podobnego efektu nie umiem zrobić chodzi o te niebieskie kwadraciki na końcu faca.

Diesel

PostCz 22 lip, 2004 17:18

To trzeba bylo odrazu tak! Te niebieskie kwadraciki to masa modelu. Jesli nie widzisz tego okienka to wcisnij ALT+M i sie pokaze okienko. Mase ustalasz zaznaczajac np. wszystkie componenty i wpisujac mase, a nastepnie zeby ustalic srodek ciezkosci pojedynczemu componentowi ustalasz jakas mase, aby srodek ciezkosci przesunal sie na odpowiednie miejsce. Mam nadzieje ze zrozumiales mnie ;-)

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostSo 24 lip, 2004 15:06

Dzięki sprawe zamykam. Znaczy miałem jeszcze parę wątpliwości ale sam je rozwiązałem.
Dzięki Diesel ;)

Powrót do Operation Flashpoint