Teraz jest So 18 kwi, 2026 09:07

Misja 17-Pułapka

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Matez

Cywil

Cywil

Misja 17-Pułapka

PostSo 22 kwi, 2006 15:01

A więc tak nie mam problemu z misją a właściwie mam ale wiem dlaczego.Tylko nie wiem dlaczego tak jest.No rozwalam te dwa czołgi i potem ide do miejsca gdzie stoją puste moje i tam są tylko 2 ;/ BMP i T 55 a powinno być tyle co wynika z solucji Miekera: "Poustawiaj swych ludzi do kilku T55 a samemu wraz z dwoma partyzantami zajmij miejsce w T80, nie dawaj nikogo do BMP, bo to zbyt niebezpieczne." Nie pisałbym tego postu ale z BMP i T 55 nie da sie tego przejść bo potem jak sie miasto zdobędzie atakują T80 i i T72.Ja instalowałem tego packa i addony żeby na multi chodziło według zaleceń napisanych tutaj na stronce.I mam też kilka misji sćiągniętych.Czy to mogło wpłynąc na to że nie ma tych wszystkich czołgów ? Proszę o pomoc bo ja najpriew przechodze Single a potem Multi a gra jest fajna.

Screen.
Obrazek
"Nigdy nie wywołuj wojny jeśli nie masz zamiaru na niej zginąc..."

Remcio

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 15:17

Otóż kampania Resistance ma inny "silnik" niż CWC i tutaj sprzęt który zdobędziesz we wcześniejszej misji pozostaje Ci na później. Możliwe, że odnosi się to również do pojazdów i tak - jeśli w misji w której musiałeś ukraść człogi ukradłeś tylko to bwp i t55 to później tylko te dwa masz do dyspozycji
Obrazek

Matez

Cywil

Cywil

PostSo 22 kwi, 2006 16:58

Tylko że to jest prawie ostatnia misja,a w przed ostatniej misji miałem T 80 i ono nie zostało rozwalone.No możliwe że masz rację.Czekam jeszcze na innych opinie.
"Nigdy nie wywołuj wojny jeśli nie masz zamiaru na niej zginąc..."

Powrót do Operation Flashpoint