Jak znam życie, to pewnie apache nie pozwala na trzymywanie takiej długiej sesji, bądź timeout jest taki, że nie możesz później kontynuować ściągania, ew. nie wiem jak można ściągać pliki w IE, sam to robie, ale .. sporadycznie i z lenistwa.
SiD napisał(a):pops, po cholere pytasz go o transfer?
Ja mam w domu slaby transfer i jak sciagam z gamezone.cz to albo wywala blad w czasie sciagania albo gdy rozpakowywuje to wywala blad! To ma do tego transfer!!!!! Gdy wgralem Mozille to problem ustapil!!!!!!!!!
Pops, mówimy tu o błędach w transferze, a nie o jego szybkości! Przez takich pseudo specjalistów pojawia sie więcej problemów niż odpowiedzi. Może jeszcze napiszesz, że na mozilli masz lepszą przepustowość łącza?
Jeżeli nadal masz problemy(bo nie napisałeś czy już wszystko spox)to ci moge mody przesłać na meila tylko mi go podaj i podaj jaki mod chcesz, ja mam wszystkie ściągnięte
Havoc: hardcorowiec? czemu ja nigdy nie używam programów do ściągnia..niera ściągam mody ( np. FH do Battlefiedl 1942 ),które ważą > 1GB z prędkością >300kb/s i nie narzekam;)
A ja narzekam z taka prędkością, czasem nie da się inaczej ściagnąć....
HAV
Pn 16 sie, 2004 18:56
Wojtek nie zapominaj, że nie każdy dysponuje kilkumegowym łączem No to sobie podyskutowaliśmy, ale zdaje się problem jak był tak jest nadal. Tak więc proszę już na temat.
Ja mam inny problem. Mam najnowszą Mozillę Firefox. Jak chcę ściągać z bmj'a, klikam na download, czekam, aż plik zostanie wczytany i pokazuje mi się strona jak z worda z takimi dziwnymi znaczkami. Whassup?