Teraz jest Wt 21 kwi, 2026 13:41

Czy da sie założyć serwer?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

michalko

Cywil

Cywil

Czy da sie założyć serwer?

PostŚr 28 cze, 2006 13:40

Najpierw trochę wstępu:
Jestem studentem AGH w Krakowie (podaje ta informację gdyż może ułatwi ona porozumienie się) i posiadam 3 konta internetowe po 350MB!.
Polega to wszystko na tym że mam loginy i hasła do tych kont oraz za pomocą programu WinSCP łącze się z tymi kontami i moge na te konta wysyłać dane, pliki które później inni użytkownicy internetu mogą ściągać (jest to coś jakby własna strona intenetowa). I stąd moje pytanie czy na tych kontach moge postawic serwer do gry w operation flashpoint? Jeśli nie wyjaśniłem wszystkiego dokładnie i chcielibyście jeszcze o coś zapytać to podaje mój kontakt gg 3368024

[HAV] dodany rodzaj tematu

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 28 cze, 2006 13:44

Nie da się tak, bez wpisów w rejestrze i możliwości odpalania z takiego serwera aplikacji nie jest coś takiego możliwe. Po prostu bez instalacji się nie da i tyle.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Powrót do Operation Flashpoint