Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Dzięki Rey jestes wielki EDIT:
Mam problem z Paatoolem jak daje conwert wyskakuje błąd "TGA file is not 32bpp, was 24bpp. Chyba chodzi o to że plik TGA jest w 24 bitach a tu potrzeba 32 bity, więc jak mogę to zmienić ? Mój program Jasc Paint Shop Pro potrafi zapisać najwięcej w 24 bitach więc jakiego progsa mam użyć do zapisywania w TGA 32bpp ?
@Rey ta wiem to dokładnie. I nie pisałbym tu gdyby Mi to nie wychodziło. No więc nie wychodzi Mi. Nawet jak wezme specjalnie przygotowaną. Nadal dziwnie się układa jest jakby do góry nogami itd.
Przydałby się też poradnik tworzenia tekstur przenzaczonych na Gizmo Mapping
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Dobra, wcześniejszy problem rozwiązałem, ale teraz mam następny zrobiłem texture podłoża ale kiedy chce ją wstawić w wrptoolu pojaiwa się błąd "Division by zero" wydaje mi sie że to wina złych rozmiarów mojej textury, bo inne mają równo 170kb i tu jest pytanie jak zwiększyć rozmiar mojej textury do 170kb ze 102kb w photoshopie ?
Ja Ci powiem, że robiłem nawet tekstury o rozmiarze 10,8 KB i jakoś nie było problemu. Szukaj błędu gdzie indziej ( może wymiary złe, a może konfiguracja samego programu ? )