Teraz jest So 18 kwi, 2026 05:27

Kampanie WWII

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Zielarz

Chorąży

Chorąży

Kampanie WWII

PostPt 18 sie, 2006 09:58

Może się powtarzam ale szukam dobrych kampani z okresu WWII. Naj lepiej działające na WWII Collection. Ale nie koniecznie. Kompanie braci i SS już mam. Sory jeśli buł już podobny temat ale nie jestem u siebie i nie moge szukać bez końca. Zawsze moge sam coś sobie zrobic ale to już nie ta sama zabawa. :)

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 18 sie, 2006 11:57

Operation V2
Operation Wolf

Kampanie robione przez niezapomniane EC Group. Znajdziesz je na naszej stronie w downloadzie. Do tego z tego co pamiętam obydwie kampanie przetestowałem, więc mozesz sobie poczytac co Cię w nich czeka, ewentualnie czego możesz sie spodziewać.

Poza tym próbuj np. w downloadzie na OFP.INFO - coś pod Liberation, ewentualnie I44. Jest też dobra kampania na nowej wyspie Anjou... Ale to już musisz sam sobie poszukać ;)

Zielarz

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 sie, 2006 12:38

Dzieki V2 i wolf mam zapomniałem o nich. Liberation terz ale mi nie działa jak by ktoś miał linki do addonów to był bym wdzięczny. Ja w domu nie mam internetu, gdybym miał to bym se sam posciągał na podstawie readme, a teraz nawet nie mam przy sobie tego readme. :roll:

[PR] Pryk

Cywil

Cywil

PostWt 22 sie, 2006 04:34

A może zamiast kampanii, spróbowałbyś zagrać jakieś cti, albo inne oparte na ww2 ale w MP? Są tam przepiękne jednostki. Nie to co w jakichś basach czy eclach. Szczególnie polecam Jagdpanther. Jest po prostu prześliczny i cholernie dobry.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 22 sie, 2006 19:48

Berna z Szyszkiem zrobili kilka kampanii z ww2... poszukaj w downloadzie...

Szukajcie, a znajdziecie!
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Powrót do Operation Flashpoint