Kiedy chcę podmienić textury w porgramie texturep3d, ten mi odmawia posłuszeństwa bo zawiesza się i przestaje odpowiadać. Czy istnieje więc jakiś sposób umożliwiający podmienienie textur bez użycia texturep3d. Jeżeli tak to proszę o wyjaśnienie jak mniej więcej się to robi.
I po kolei przy każdym face'ie mam podawać link do textury i wciskać za każdym razem apply?? Nie ma innego sposobu bo tych faców jest 704 w pierwszym addonie a mam 5 podobnej wielkości
danieldragan napisał(a):I po kolei przy każdym face'ie mam podawać link do textury i wciskać za każdym razem apply?? Nie ma innego sposobu bo tych faców jest 704 w pierwszym addonie a mam 5 podobnej wielkości
O jezu człowieku, ja dziś musiałem zmienić w całym modelu scieżki do tekstur . Twój w porównaniu z moim to pikuś
nie masz za co przepraszać - nie wystarczy przypadkiem skopiować addon, rozpakować, podmienić tekstury, zmienić nazwe addonu i (chyba) zmienić ścieżki w configu?
Szkoda że mam tak głupią nauczycielkę że ona to potrafi mnie nauczyć żeby zrobić programik obliczający pole trójkąta...
A sam z języków programowania też się nie nauczę Dobrze że chociaż jest forum
danieldragan napisał(a):Dobrze że chociaż jest forum
No własnie od tego jest forum
offtime napisał(a):po co postowac jesli nie zna sie odpowiedzi na pytanie ? odczuwasz jakas satysfakcje ze spamu ? popisz sobie w offtopic lbo w innym temcie, tutaj czlowiek zadal proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi. po co mieszac jak sie pojecia nie ma...