Teraz jest Pt 27 mar, 2026 17:48

Pokazy lotnicze: Reaktywacja w łasku

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

B@rtek

Chorąży

Chorąży

Pokazy lotnicze: Reaktywacja w łasku

PostCz 26 sie, 2004 12:07

Dowiedziałem się niedawno że jednak gdy nie ma pokazów lotniczych w Radomiu to nie wszystko stracone ! Na 100% będą pokazy w łasku 18 września, narazie wiadomo że będą SU-22, MiGi-29, i z nieoficjalnych źródeł wiem także żę będą podobno F-16, Hawk, i Tornado. Nie jest to do końca pewne że te samoloty przylecą. :)
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Arika

Major

Major

PostCz 26 sie, 2004 19:05

:beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: To i tak nie to co w Radomiu, to najlepsza impreza w kraju. Mam nadzieje że w następnym roku będą dubeltowe.
Obrazek

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostPt 27 sie, 2004 13:18

Kurna... Zawsze wszystko co dobre nie trwa długo... Otóż napisałem maila do dowódcy a zarazem organizatora pokazów w łasku i dowiedziałem się że LOTĂ“W NIE BĂŠDZIE... To znaczy że MiGi-29, 21, F-16 i inne będą stały jako wystawa... Loty będą tylko widokowe na AN-2 i może Wilga... Cholera a miało być tak pięknie, chcielismy jak najlepiej a wyszło jak zawsze... :???: :/ :mad:
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Powrót do Off-topic