Teraz jest Śr 16 lip, 2025 22:31

Odzyskiwanie plików

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

sjojok

Major

Major

Odzyskiwanie plików

PostPt 27 sie, 2004 10:48

mam pewien problem wczoraj formatowałem dysk lecz zapomniałem zgrać 2 foldery ze zdjęciami i się skasowały :cry: wiem że są programy do odzyskiwania plików chciałbym wiedziej jak się nazywają lub dajcie mi link do strony z których można je ściągnąć
aha i jeszcze coś prosze także jak się obsługiwać tymi programami z góry dziękuje

Watchdog

PostPt 27 sie, 2004 11:19

Gotowych linków ci nie podam....
Ale mam rade ,wejdź na strony naszych fachowych komputerowych pism ,Chip ,Enter ,Internet ,PC World Computer a nawet Komputer ¦wiat
Napewno tam coś o takich programach sie tam dowiesz ,a może nawet w swoim magazynie moga mieć...a jak nie to linki mają..... tylko odrazu mówie ,grzebanie tam do łatwych nie nalezy ,jak sie niewie dokładnie co sie szuka....

No to co pops powiedzial ...to raczej na dobre nie wyjdzie ,co prawda odzyskasz dane ,ale wybulić co najmniej kwote dwu cyfrową bedziesz musiał...i najprawdopodobniej,takie firmy się prywatnymi dyskami niechętnie zajmuja,chociaż kto wie...ale to jest drogie i ostateczne posuniecie....

O i tyle co wiem ,to użycie tego programu powinno być z innego dysku ,tzn. nie mozesz z formatować ,po czy ci sie przypomnialo że za dużo sie sformatowało ,i zainstalować winde i ten program ,bo wtedy szansa na odzyskanie tych danych spada drastycznie.....

Quabec

Generał

Generał

Re: Odzyskiwanie plików

PostPt 27 sie, 2004 12:30

pops napisał(a):Raczej musisz isc do firmy zajmujacej sie tym :spoko:
I stracić w niej wuchte kasy za jakieś 2 katalogi ze zdjęciami 8) bezsęs :)
Quabec

sjojok

Major

Major

PostPt 27 sie, 2004 13:41

Można już zamknąć Topic użyłem program Recover My Files v2 polecam go
wyszukuje nawet pliki graficzne z tego forum !!! wszystkie z neta graficzne oczywiste jest że część plików jest uszkodzona ale lepsze to niż nic
Obrazek

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 27 sie, 2004 21:38

pops napisał(a):
sjojok napisał(a):Można już zamknąć Topic

Buuuuuuuuu! Moderatorzy nie lubia jak sie im rozkazuje!

Popsie to nie był rozkaz tylko sugestia :-) Nic takiego sie nie stało :] My wcale nie jestesmy wcale takie okrutniki na jakich wyglądamy - jesteśmy znacznie gorsi :twisted:

Jak ktoś sobie życzy by jego temat został zamknięty i nie ma żadnych poważnych przeciwskazań to czemu nie pójść mu na ręke?

Zgodnie z prośbą zamykam :]

Powrót do Off-topic