Dlaczego teraz ten boom
Przemoc w szkole była zawsze. Za moich czasów, za czasów moich starych i za czasów moich dzieci też będzie. Grunt to uświadomiać młodych co robić w przypadku gdy z tą przemocą sie zetkną. Pomysły Romka są chore. Jak można oddzielić chłopaków od dziewczyn? To jest rozwiązanie na krótka mete. Za lat kilka, gdy taki człowiek który przebywał 10 lat, dzień w dzień, z płcią do której sam nalezy, albo stanie się pedałem, albo psychopatą i wtedy bedzie problem.
Druga sprawa to tworzenie szkół dla tych którzy źle sie zachowują. W tej kwestii wielu speców się wypowiadało, ja trzymam ich strone.
Najbardziej mnie denerwuje reklamówka LPR, w której to brama szkoły zamyka się przed uczniami, którzy prezentują inny styl życia.
Tok myślenia identyczny jak w przypadku starych babek które oceniają młodego człowieka z łysą głową po wyglądzie i z góry skazują go na porażke. Ehhh
Wielki chrzescijanin i katolik Roman Giertych ma w dupie tolerancje o której w Biblii pełno.
Pozatym on w ogole jest idiota. Broni życia nie narodzonych, a chce wprowadzać kare śmierci dla narodzonych. PARADOKS GIERTYCHA?
Niech ktoś zrobi addon Romka. Powyżywał bym się na nim