Jorge R napisał(a):(...)Ale, ale, coś mi się wydaje że kolega Diesel to bardzo dobry addonmaker. Nie chcę być natrętny, ale taki addonik na pewno by się przydał, no i osobiście bym dopilnował by pamięć o twórcy nie zaginęła ( co najmniej w necie).
Wydaje ci się Jeszcze nic nie wydałem...
wydać może i nie wydałeś ale kto robi A-10 No przyznaj się
Diesel
Pn 26 lip, 2004 18:22
Przecież napisałem, że jeszcze nic...
PS. Dla tych co jeszcze nie widzieli screenów:
.1. .2. .3.
Utalentowany addonmaker i zarazem nasz kolega forumowicz Diesel wydał swój pierwszy addon, którym jest beta A10 Thounderbolt II. Jak już wspomniano w zapowiedziach tego addonu, model 3D jest wykonany, bardzo starannie i szczegułowo. Podobnie jest z teksturami, które prezentują się poprostu świetnie Uzbrojeniem samolotu jest: działko GAU 8/A Avenger rakiety AMG-658 Maverick rakiety Hydra-70 HE rakiety AIM-9M Sidewinder bomby Mk82 Low-Drag
Od siebie jedynie moge dodać to, że A10 Diesel'a, jest najlepszym samolotem tego typu z wszystkich jakie wyszły do OFP Poniżej screeny, a pod nimi link do ściągnięcia pliku.
To że jest to najlepszy A-10 to niema wątpliwości tylko jeszcze przydała by się wersja ciężej uzbrojona w np wieksze pojemniki hydra i bomby Gbu-10 , Gbu-12
Diesel
Pn 30 sie, 2004 16:00
To się da zrobić, ale zastanawiam się czy robić tak jak hawk, czy oddzielne modele. Zobaczymy co ludzie na BIForum na to...
Moim zdaniem zrób tak jak Hawk tylko zeby sie dalo dolaczyc uzbrojenie za pomoca komendy w init . Jak dodasz taki bajer to będzie git ....
I tak jest git
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany