Teraz jest Śr 04 mar, 2026 18:44

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 07 lis, 2006 13:51

Somebody has spraypainted you are one big huj onto a wall

:mrgreen:

Jestem w Stickling Mall w Shearbank. Ponoć dużo zedów tutaj jest ;) Już jednego zaciukałem.
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

gremdek

Porucznik

Porucznik

PostWt 07 lis, 2006 22:57

jak zejdziesz blok niżej do dundas building to mnie spotkasz. zedy się kręcą, a szczególnie dużo jest koło budynku nt, średnio około 30.

"Looks like Caiger Mall is getting overran...about 500 zeds poking around the 'cades...weeee..." (Chudleyton)
:(

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 08 lis, 2006 09:09

gremdek napisał(a):"Looks like Caiger Mall is getting overran...about 500 zeds poking around the 'cades...weeee..." (Chudleyton)

Pfff...wcale nie. Trzyma się niezle i właśnie przeżyłem noc wewnątrz bez większych obrażeń. Wszystkie cztery kwadraty w rękach ludzi, ale okoliczne budynki (zwłaszcza NT) zajęte przez sztywnych.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostN 26 lis, 2006 15:10

Yagoton chyba padło... Chwilę temu obudziłem się jako zombie, nie zaglądałem jakiś tydzień do Malton. Zadam prozaiczne wręcz pytanie: Where to :D?

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 27 lis, 2006 21:06

Piromaniack napisał(a):Yagoton chyba padło... Chwilę temu obudziłem się jako zombie, nie zaglądałem jakiś tydzień do Malton. Zadam prozaiczne wręcz pytanie: Where to :D?

Ano padło. Koło 10 listopada padło Caiger Mall - ewakuowałem się dosłownie w ostatniej chwili, ale i tak zginałem w drodze do Bale Mall. Horda Shacknews i jej alianci ruszyli potem na Yagoton. Nastroje w Mallu były bojowe, wszyscy się zarzekali że odeprą atak...po czym mall wytrzymał jeden dzień oblężenia. Przemieściłem się do Stickling Mall i tam obecnie zmierza Shacknews - pewnie za pare dni będę znowu wiał.

Z ciekawych rzeczy: odbudowano bazy wojskowe i są to całkiem ciekawe miejsca (byłem w Fort Creedy) gdzie można znaleźć niemal wszystko tak jak w Mallu (bo na 9 polach fortu jest zbrojownia, szpital, warsztat samochodowy itd...). Jest fajnie, bo wejść na teren bazy można tylko przez gatehouse (łatwiej się bronić), ale freerunning wewnątrz bazy nie zawsze może być użyty. Jak ktoś szuka walki to tam ją szybko znajdzie. Myślę, że prędziej czy później Shacknews zechce przejąć któryś fort w "wieczyste posiadanie".

Ovg

Porucznik

Porucznik

PostPn 27 lis, 2006 22:32

A ja zacząłem grać w tą grę!
"Ojej, jakże ja kocham koniczki!"
:kloda:
  ▲
▲ ▲

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 30 lis, 2006 20:44

Wow, ponad 300 zedów przy Whippey Building (obok Stickling Mall w którym się teraz znajduje). Może być gorąco.
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

gremdek

Porucznik

Porucznik

PostWt 05 gru, 2006 16:09

hm marker, jestem w dundas building, dopiero co po wskrzeszeniu. rzeczywiscie duzo sie ich ostatnio naschodzilo.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 05 gru, 2006 16:18

jak narazie mall i okolniczne budynki się trzymają... czasem kilka zedów wejdzie do środka ale ołów szybko zamienia ich w jeszcze bardziej umarłych :)
Wokół mallu kręci się teraz ok. 500 zedów jak nie więcej... fajna zabawa xP
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 05 gru, 2006 22:41

Niestety ja musiałem przerwać tą zabawę. Broniłem Whippey i jakiś PKer mnie zdjął. Wskrzeszono mnie w pare godzin, ale już dzień później zedy wyciągnęły mnie na zewnątrz i tym razem na wskrzeszenie czekałem dwa dni. Jeśli komuś przyjdzie zginąć to niezłym miejscem na wskrzeszenie jest St Matthias's Church [46, 33] w Ketchelbank (wbrew temu co jest w wiki tam jest RP). Jest to jakieś 10 pól do Mallu, a NT działa (jest zasilanie) i okolica jest w miarę spokojna. W sumie zwiedziłem z 5 RP w okolicy i ten był najlepszy.

PS. Niezłym sposobem na znalezienie działającego RP jest użycie DEM Revivification Requests w ten sposób że wpisujemy np. 10 przy Requests within i swoją pozycję - poda prośby o wskrzeszenie w promieniu 10 pól, a jeśli ktoś jest w działajacym RP to będzie przy nim zielony znaczek "ACTIVE"

Black Shadow

Major

Major

PostŚr 06 gru, 2006 13:21

Ja jako zed obecnie przebywam w Brooksvile koło Matthias Genral Hospital i w okolicy jest około 40 zedów. Regularne polowanie albo przygotowywują się do wymarszu... Ci co przebywają w tym szpitalu (jeżeli jest ich mało) niech lepiej nie wychodzą, a jeśli to zrobią to szybka ucieczka... Jak mi naładują się punktu AP to ruszam do mallu a potem do jakiegoś dobrego PR.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 07 gru, 2006 10:40

Whippey padło, a ja znowu czekam na wskrzeszenie :/

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 07 gru, 2006 21:18

coraz więcej ich wchodzi do środka... co prawda ktoś planował odbicie whippey o 1 w nocy, ale nie wiem czy wytrzymamy...
Obrazek

gremdek

Porucznik

Porucznik

PostPt 08 gru, 2006 12:38

a ja ubijam zedy co się ciagle gromadzą przed budynkiem, ehh. jakby co jestem w dundas building - chyba 4S od whippey.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 gru, 2006 18:18

przeniosłem się do mallu w Dulston. za niedługo tam będzie gorąco...
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry