Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 21:41

SLX NOBERSKI PROBLEM

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Crussi

Cywil

Cywil

SLX NOBERSKI PROBLEM

PostSo 23 gru, 2006 23:47

Witam..jestes dosc nowy na tej stronie. Pobralem jakies 5 dni temu addon slx_mod_pack.. Tyle ze pojawil sie pewien problem. Jestem dosc slaby z angielskiego. Niepotrafie zainstalowac tego modu. Instrukcja jaka jest zawarta wraz z modem to dla mnie ciemna magia. Wiem ze sa tu 2 inne tematu o slx w ktorych kazdy wpowiada sie o problemach z tym modem lecz Ci wszyscy ludzie maja juz zainstalowany ten mod a ja nie. Czy ktos moglby mi po polsku wyjasnic jak zainstalowac ten mod? Blagam o niezmykanie tego tematu oraz o wyrozumialosc. Napewno niekazdy z Was urodzil sie z nieprzecietna wiedza. Inteligencja napewno niejeden z Was mnei przewyzsza ale po to jest chyab to forum zeby lepsi pomagali slabszym. Pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc.

Clon

Major

Major

PostN 24 gru, 2006 00:41

Przekopiuj folder @SLX (znajdujący się w ściągniętym pliku *.rar) do folderu, gdzie znajduje się Flashpoint, a następnie uruchom instalator, który się znajduje w pliku *.bat znajdujący się w folderze z modem (po nazwach plików zorientujesz się, jaka jest instalacja dla 98/Me lub 2000/XP) ;) Mam nadzieję, że coś zrozumialeś :)

Crussi

Cywil

Cywil

PostN 24 gru, 2006 13:12

OMG :shock: jaki ja jestem Tepy ;d Niewiem czy to od zaduzych ilosci alkocholu czy czegos innego :D ja tu kombinowalem jak kon pod gore, kopiowalem rozne pliki..w ozny sposob przekopiowywalem plik bat i inne pliki z tego folderu a tu wystarczylo tylko cos takiego zrobic.. :grin: Nie no wybaczcie za moj brak inteligencji :razz: Dzieki bardzo ! Pozdrawiam wszystkich..a teraz lece testowac :grin:

Powrót do Operation Flashpoint