witam
od niedzieli wieczorem mam arme. na poczatku mialem wielka zajawke zeby w to pograc. niestety okazalo sie ze moje dvd jest zrypane (o czym zapomnialem po 2 miesiecznym pobycie za granica). ale ok, zalatwilem sobie nowe dvd. plyta ruszyla

chcialem zainstalowac gre, jednak przy uruchamianiu brakowalo pliku openal32.dll . probowalem sie bawic sciaganiem tego pliku i ladowaniem zarowno w folder windowsa jak i samej army, nic nie pomoglo. sciagnalem ze strony lemu patch 1.02, i rzeczywiscie, juz nie ma bledu z plikiem openal32.dll . teraz gra sie PRAWIE uruchamia, przy czym kiedy ladowanie dojdzie do dwoch ostatnich "lasek" pojawia sie taki komunikat jak ostatnio na screenie zapodal Radeon (o wysylaniu raportu do microsoft).
inna kwestia jest to ze po przeczytaniu tego watku jakos juz nie jestem zbytnio napalony na ta gre, szczegolnie ze wiem ze moj ram 512mb ddr przy taktowaniu 200mhz i zdaje sie ze pogram (jesli w ogole uda mi sie gre odpalic kiedys) moze 15 minut bez zarzutow ...
czy ktos ma jakas rade na to jak moge uruchomic w koncu ta gre? mimo wszystko jestem po prostu ciekawy
gra jest oczywiscie oryginalna, kupiona na stronie lemu za 99,99zl bodajze ... jak tu byc uczciwym ?