Teraz jest Cz 07 sie, 2025 19:25

LowLands Warrior pack 2

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

helmutt

Kapral

Kapral

LowLands Warrior pack 2

PostPn 12 lut, 2007 10:47

Trochę spóźnione to info, ale nie widziałem tu tematu o LLW więc zakładam.

Na stronie http://www.lowlandswarrior.nl/home/ jest do ściągnięcia 300 MB (...ech....) archiwum z finalną wersją moda Lowlands Warrior. Jest to raczej zbiór addonów złożonych "do kupy" z własnym instalatorem. Archiwum zawiera plik iso, który po nagraniu "z obrazu" stworzy kompletną wersję instalacyjną.

Co zawiera LLW, tak pokrótce?
- 3 mapki - Leudersheide (w dwóch wersjach - lato i zima) oraz Havelte - mapki dostępne już wcześniej, ale Leudersheide było tylko w wersji letniej.
- znakomicie odwzorowane jednostki (piechota, pojazdy i lotnictwo)duńskiej armi
- bardzo dużo misji zarówno SP jak i MP (rekompensuje to brak kampanii)

Wadą jest spore lagowanie w wielu misjach, ale niestety, tym się płaci za dokładne tekstury i modele ... :(
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 12 lut, 2007 15:58

Hura, rozpakowuje i mi się pojawia plik, który się opwiera przez Roxio Easy XCreator albo Nero.

DeviAnCE

Major

Major

PostPn 12 lut, 2007 16:02

Martin napisał(a):Hura, rozpakowuje i mi się pojawia plik, który się opwiera przez Roxio Easy XCreator albo Nero.

LLW napisał(a):The download is an ISO image complete with a cool autorun menu and automated installers.

:roll:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

helmutt

Kapral

Kapral

PostPn 12 lut, 2007 16:03

Martin napisał(a):Hura, rozpakowuje i mi się pojawia plik, który się opwiera przez Roxio Easy XCreator albo Nero.

To jest *.iso. Nagrywasz go na płytę za pomocą Nera, Alcohola 120 lub jakiegokolwiek programu do nagrywania płyt obsługującego obrazy "wirtualnych CD". Można go również otworzyć programem WinISO, lub najnowszą wersją Total Commandera. Jakbys sobie nie radził - daj znać.
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 12 lut, 2007 16:55

Mogli to po prostu wepchnąć w folder. Spróbuję.

adrian9973

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 12 lut, 2007 17:22

a możę scerna dał by ktos :grin:

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 12 lut, 2007 18:21

Obejrzałem i nie powaliło mniei to zdecydowanie. Tak są chyba tylko 3 nowe bronie wepchnięte do tym samych żołnierzy. Lotnictwo to Ah-64 w 20 wersjach. Pojazdy są fajne, jedyna rzecz, jaka mi się podoba. I jeszczew jedna rzecx:
helmutt napisał(a):(piechota, pojazdy i lotnictwo)duńskiej armi

Wydawało mi się, że LLW to Holendrzy, no chyba, że Duńczycy przyjęli Holenderskie flagi na ramieniu. :grin:

helmutt

Kapral

Kapral

PostWt 13 lut, 2007 06:49

Martin napisał(a):Obejrzałem i nie powaliło mniei to zdecydowanie. Tak są chyba tylko 3 nowe bronie wepchnięte do tym samych żołnierzy. Lotnictwo to Ah-64 w 20 wersjach. Pojazdy są fajne, jedyna rzecz, jaka mi się podoba. I jeszczew jedna rzecx:
helmutt napisał(a):(piechota, pojazdy i lotnictwo)duńskiej armi

Wydawało mi się, że LLW to Holendrzy, no chyba, że Duńczycy przyjęli Holenderskie flagi na ramieniu. :grin:

Holender, jasne , że Holendrzy. Po prostu "Dutch" skojarzyło mi się z Danią. Ech ciemnota... Zwracam honor.

W ogóle to przyjrzałem się temu bliżej i mój entuzjazm trochę opadł - za dużo tam jest addonów już znanych (choćby wyspa CAT Afghanistan), za mało nowości, brak porządnej kampanii, a i część misji jakaś taka bezpłciowa. Jednak FDF-a chyba nic nie przebije....
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 13 lut, 2007 13:25

Pojazdy są dobre. Gdyby było więcej broni, to juz bym się skusil, bo dużo fujarek to dla mnie podstawa. A mi dutch też się z danią szczerze mówiąc kojarzy ;-)

[HAV] po co piszesz dwa takie same posty - jeden nie starcza :?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: LowLands Warrior pack 2

PostPt 13 gru, 2024 16:05

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: LowLands Warrior pack 2

Powrót do Operation Flashpoint