Od niedawna mam pewien problem. Nie mam zainstalowanych zbyt dużo addonów do OFP, kompa mam myślę wystarczającego z powodzeniem na OFP (1,8 Ghz, Ge Force 4, 512 RAM), jednak tuż po uruchomieniu kampanii czy własnej misji z edytora 1-2 minuty gra się troche ścina, widoczne to jest także podczas jazdy samochodem i przy wjeździe do większej miejscowości (Petrovice, Lipany).
Zmniejszyłem detale jednak niewiele to pomogło.
Z góry dzięki za pomoc
PS Czy może być to wina zbyt nowych sterowników do karty i zbyt nowego directa (9.0c)?
A jakie masz addony? Wiesz, trzeba patrzeć, jak są oteksturowane, a nie ile ich masz. Jak utrzymujesz kupe takich jak BAS, Laser, ORCS czy RHS to nie dziwota, że ci się tnie. Plus jeszcze kupa map takich jak Star Light czy BAS Tonal
To ostatnie odpada. po 11 GB wolnego na kazdym dysku, a skaner avasta nic nie wykrył. Może sterowniki starsze zainstaluje, bo mam najnowsze a poprawy nie widac.
No, to też cudów nie będzie co oczekiwać, niemniej pobaw się sterownikami... Ze starymi GF ładnie chodziły zawsze Detonatory 56.72, spróbuj zacząc od nich