Gra beznadziejna ale odstresować sie da (o ile nie ma mega-lagów). Dlaczego mówie o lagach ? Bo gram na nieszczęsnej koreanskiej wersji gdzie ciągle są updaty, ale ciezko zejsc z pingiem ponizej 300...coś za coś ^_^
O ile na mapach z pojazdami miałem pingi podobne do Goose'a (300 i więcej ) o tyle na mapach z samą piechotą, ping nie przekraczał 120... Dziwna, strasznie zabugowana i nudna ta gra... Już chyba wolę BF2 z botami, niż Warrock z ludźmi
Szczególnie że gra sie sprowadza do Kto-wcześniej-naciśnie-spust-i-dłużej-go-przytrzyma-i-ma-farta-bo-nie-ma-laga
-to-dostaje-fraga. Kiedyś to było zjadliwe teraz nie ma różnicy miedzy MP7a1 a FAMASem i G36...
żeby było śmieszniej koreancy moga u siebie kupić za zielone dodatkowe sloty na broń i takim sposobem moglą miećjedyną do tej pory pompkę 12g, M249, M60, i m134 czyli 6cio lufowy kaem w układzie gatlinga xP , a także dodatkowe granaty, granaty dymne, flashbangi...totalny nonsens.
Już dawno rozwiązałem ten problem, dobku Apropo, gra w to jeszcze ktoś z was?? Ja gram cały czas, jakoś wciągneła mnie ta gierczyna Chetnie z kimś postrzelam jak co to na gg