Pt 16 lis, 2007 22:29
No to lecimy z testem...
Pierwsze w(r)ażenia
Na starcie niezły overview z zerżniętym zdjęciem z innej misji. Wchodzimy, zero description, a mnie przeszkadza przy intrach Jeszcze Chwileczkę...
Intro na wyzwalaczach, cieńko poprowadzone, wszystko na jednej kamerze w sumie.
Trwa ok 15 sekund
Potem briefing. Tu nienajgorzej, chociaż mogło byc lepiej. Zero nazwy innej gracza, ale to można wybaczyc, bo to tylko smaczek.
Teraz sama misja...
Od razu, jakieś 10 sekund po starcie dostajemy komunikat, że coś poszło nie tak z Arudy, a atak z niego przychodzi po... 1 minucie (lubie BMP z nitro), chwile przedtem pojawili sie partyzanci w HD (bo wrogowie są na JAMie, ty nie) którzy mają w dupie za przeproszeniem i twoich i wrogów. Po wylądowaniu (odpicowanym blackhawkiem) nic w sumie nie robią. Tylko ja broniłem bazy, bo to jest banalne. nie wiem, w misji nie pisze, że wrogowie są w HD, ale na to wygląda, bo ich celnośc powalała (chyba dwóch tylko moich padło). Potem bo krwawej jatce do trucka i na patroik jakby nigdy nic, a misja nareszcie się końcxzy...
out tam miezłe, no normalne no, i intro, które ma niemal te same ruchy kamery i trwa również jakieś 15 sekund w tym samym miejscu...
To tylko, teraz strona:
Misja: Operacja SACOA
Addony: Nie ma read me, ale tylko JAM 3.
Wersja:1.96
Typ:Obronna
Trud:Banalna
i teraz najważniejsze:
Plusy
- Misja kończy się po wykonaniu zadania (technika OK)
- Dośc grywalna, into jest, outro jest, nienajgorzej
- Briefing OK
- Dobry Overview
Minusy:
- Brak głosów, radia, muzyki (dla mnie do zjedzenia)
- ZERO skryptów, nawet głupiej rozmowy radiowej
- Briefing za krótki, ale nie tragiczny
- żałosne intor i outro
- banalna i jako tako grywalna
Podsumowanie
nie załamuj się bo to twoja pierwsza misja, a ja stosuję polską skalę ocen by OFP PL, która jest dośc ostra. popraw zwłaszcza intro, outro, ciut briefing dłuższy i trud ( a la atakujący Hind i T80). Jak pierwsza misja to OK.
OVERALL SCORE (biarąc pod uwagę debiut autora): 3-/6