Ludziska błagam nie zamykać tego tematu, bo szukałem ciekawych rzeczy o konwojach i nic.
A więc mój problem jest taki, chciałbym zrobić konwój który się składa z kilku pojazdów, helikoptera który osłania z góry i żołnierzy jadących w jednej z ciężarówek.
Czy jest możliwe zrobienie czegoś takiego
Dokładnie: Jedzie sobie konwój hmmwv z mg, hmwwv z mg, ciężarówka, ciężarówka, ciężarówka, ciężarówka, hmmwv z mg i hmmwv z mg (wszystkie pojazdy w jednej grupie z formacja kulumną, pręd. normalny i z bezpiecznym szykiem).
W jednej z ciężarówek jadą żołnierze np. 10(nie są w grupie z pojazdami), a za nimi albo w środku leci sobie cobra albo apache(całkiem w innej grupie).
Pytanie moje jest następujące, wszyscy sobie jadą, helikopter niszczy zagrożenia, aż tu nagle koniec amunicji, helikopter wraca do bazy, konwój jedzie dalej, nagle z krzaków wyskakują żołnierze, konwój się zatrzymuje wysiadają żołnierze i niszczą zagrożenie razem z pojazdami. Po ataku wsiadają znowu i jadą dalej, robiąc ciągłe wysiadki w czasie ataku, gdy dojeżdżają misja accomplished
Da się