mogli chociaz skończyć pracę gdize seal i stallion? hę?
jaki stallion? Jedyny mi znany wyszedł.
A więc nadal jest to tylko w sferze domysłów? Szczerze mówiąc nawet szukałem na stronach BISu kogo mają w ekipie, ale to prawie sami Czesi - z drugiej strony jeśli ktoś jest zatrudniony "na zlecenie" to pewnie nie ma konieczności wymieniania go w ekipie.
Nigy nie widziałem przypadku, w którym Freelancerów dodaje sie do squadu ekipy. Zleceniodawca nigdy nie przyznaje sie publice, że sam nie mógł tego zrobić dlatego, że nie widzi sensu informowania o tym publiki.
Dodatkowo ciężko jest udowodnić coś, bo jedyne co wiadomo, to że BAS wykonał
nieoficjalne addony do VBS1, które dostępne są dla posiadaczy VBS'a
Możliwe, że zostali wynagrodzeni właśnie posiadaniem kopii VBS'a wzamian za niesłowną obietnice, tworzenia addonów do niego - bez ciągłego napływu nowych jednostek VBS napewno nie miałby się aż tak dobrze.
Z drugiej strony VBS ma uniwersalny silnik, który nie różni sie znacznie od OFP, co za tym idzie można używać addonów z OFP. Więc to, że np. biblioteki Kegetysa są używane w VBS świadczą o jego przynależności do BIS? NIE!
Zresztą nawet gdyby BASowcy byli w ekipie BIS to na ich miejscu też bym się do tego nie przyznawał - ludziska by im spokoju nie dali.
jest w tym troche racji, aczkolwiek już teraz nie dają im pewnie spokoju. Jak myślę o stadzie nastolatków pytających ich w mailach o addony to mi sie niedobrze robi.
btw. co to jest -
http://www.dsae.info ?