Teraz jest So 25 paź, 2025 23:22

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

SNUPPi

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 31 sty, 2011 17:07

Po dłużej przerwie wróciłem i muszę przyznać że było genialnie. W cold morning podejrzewam że lepsza fucha nie mogła mi się trafić działania na styl partyzantki czy też oddziałów specjalnych bardzo mi podchodzą, cieszę się że mogłem podjąć się zniszczenia patrolu szkoda tylko że w decydującym momencie (czyt. odwrót) axel zemdlał, dodatkowo mój ciężki ekwipunek powodował że co chwila musieliśmy chować się w krzakach i wyczekiwać wroga co przyniosło zamierzony efekt jednak znalazłem się jeden bohater co zdecydował się nas zajść z prawej i padłem jego ofiarą. Druga misja nie pamiętam nazwy jej bo było dosyć późno również bardzo sympatyczna szybka, dynamiczna akcja, desant, atak na wioskę i wyciągnięcie zakładnika wszystko fajnie gdyby nie popełnił samobójstwa, najwidoczniej miał w kołnierzu schowany jakiś preparat. Z mojego punktu widzenia wkradło się kilka chaotycznych elementów które mogły popsuć rozgrywkę na szczęście wszystko dało się opanować. Warto zaznaczyć, że gdybyśmy wyszli z miasta 2-3 minuty później mogłoby nie być ciekawie

Spitfire

Porucznik

Porucznik

PostPn 31 sty, 2011 17:14

SNUPPi, ciesze się że było genialnie... ale pomyliłeś i forum, i grupe.
Wczoraj te misje na serwerze A2C grałeś. :]

Black Shadow

Major

Major

PostŚr 02 lut, 2011 11:50

Powiedzcie mi - przeszliście do końca tego Dump Stucka? Misja okazała się super a IMO nic jej nie zapowiadało... ot po prostu wbić do miasta, wyrżnąć wszystko po drodze i wysadzić parę skrzynek. A było zdecydowanie lepiej ;D wliczając w to świetny balans między humorem a powagą - gdy można było sobie strzelić tekst typu "Daj kamienia" albo wspominki z ASG to OK, gdy był wróg wszyscy broń w ruch i pełna dyscyplina. A przeciwnika było dużo - jak wychodziłem z serwera to wyszło, że zarąbaliśmy ich powyżej 40 sztuk (z czego jako medyk załatwiłem 10 ;P i to z ciekawie określonej przez nas broni, która w nocy... ciężko się z niej strzela). Skrzynki na południu poszły w cholerę, a zginąłem głównie przez swoją nieuwagę i za późny orient w sytuacji.
That guy lurking from the shadows.

Qbas

Cywil

Cywil

PostŚr 02 lut, 2011 13:31

Ja bym powiedział, że było świetnie. jeśli dobrze pamiętam to na początku przeszukaliśmy złe miasto :D. Wracając napotkaliśmy kilka patroli, które eliminowaliśmy, ale pod naciskiem wycofaliśmy się do tego bunkra na wzgórzu. Przy podchodzeniu z lewej strony chyba poległ 4tell, następnie obeszliśmy wroga od tyłu i zaczęliśmy przeszukiwać miasto. W SW znaleźliśmy obydwie skrzynki, jednak zginął Jon, w NE były jaja dopiero. Nie dość, że znaleźliśmy jedną skrzynkę, to po zniszczeniu domu, skrzynia dalej była na swoim miejscu nietknięta, trzeba było użyć 2 ładunków wybuchowych żeby została zniszczona. Później przez pół godziny szukaliśmy drugiej skrzynki. Pamiętasz Black jak chodziliśmy na skrzyżowanie, wtedy Cię chyba zabili, a Radek i Dudi ubili tego gościa leżącego w drzwiach. Poszliśmy dalej zapominając o tym budynku, a w następnym pokoju w tym budynku na samym środku stała skrzynia ( którą później znaleźliśmy i zniszczyliśmy ) razem z jednym gościem, który patrzył przez okno z kałachem. Wygląda na to, że miał nas na celowniku przez baaardzo długi czas, nie wiem czemu nie strzelał, mógł nas wszystkich zabić z łatwością.

na końcu z Mateuszem i Radkiem dojechaliśmy do końca i skończyliśmy misję. Mi się podobało bardzo =]

rad

Porucznik

Porucznik

PostPt 04 lut, 2011 20:10

Wybylismy kolo 80 wrogow, dokladnie to 78, o ile dobrze pamietam.

KonradPL

Chorąży

Chorąży

PostN 06 lut, 2011 12:49

wczorajsza/dzisiejsza gra z jagerem,MC,Radkiem,psycho i z kimś jeszcze ale nie pamiętam bardzo fajna zabawa a ta misja jagera w której była nawalanka zarąbista

psycho081

Porucznik

Porucznik

PostN 06 lut, 2011 13:03

Panowie, tak więc widać że nawet w towarzystwie 6 osób można się bawić świetnie. Co do gry, bardzo mnie się podobało szczególnie "KillHunaba" - że tak powiem czysty hardcore. :)

itan

Chorąży

Chorąży

PostN 06 lut, 2011 13:28

zrobiliscie killhunabe na arma2? lol

psycho081

Porucznik

Porucznik

PostN 06 lut, 2011 16:50

Jager przerobił.

Buby

Chorąży

Chorąży

PostN 13 lut, 2011 01:13

Przepraszam, że znikłem, przyczyny ode mnie nie zależne :(
Ten post ma odznakę "Jon Approved"

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostN 13 lut, 2011 10:59

Dwie całkiem przyjemne misje, jak się okazało o bardzo podobnych zadaniach (oczywiście chyba wszyscy wolimy tą Dudiego ;D )...
Przy okazji udało nam się sprawdzić opcję zmieniania koła w warunkach bojowych (pokarało mnie za lenistwo i próbę wyjechania SUV-em przez mur :E ) i działa toto bez zarzutów...
No i na koniec oficjalnie stwierdzam, że M14 z ACOG-iem to jak dla mnie nowa najzajebistsza broń w armie... Prawdziwy maraton '1 strzał - 1 trup' przynosi naprawdę dużo zabawy... ;)

kraven2000

Cywil

Cywil

PostN 13 lut, 2011 11:03

No ja niestety zostałem zdjęty przez KM...moja wina. Ogólnie zrobiłem błąd na samym początku podczas dozbrajania się. Wy tak szybko się dozbroiliście, że było mi zwyczajnie głupio spędzać tyle czasu w plecaku...i bez dodatkowej broni, magazynków...poszedłem na urra :D Do tego ja bez optyki nie umiem, a miałem broń bez... :)

Ale i tak było zajebiście...szkoda, że żona otrzyma smutny list :D

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostN 13 lut, 2011 11:22

Hy.... Przezbrajanie to kwestia wprawy i znajomości broni w armie... Po pewnym czasie każdy wyrabia sobie schemat według którego dobiera uzbrojenie...
Tak samo strzelanie... Na początku każdy lgnie do optyki, najlepiej jeszcze tej od M107, a potem to już go niewiele obchodzi z czym biega tudzież dostaje odchyłu jak Damian który swoją muszkę i przeziernik zabrałby nawet na płaską jak stół pustynię pełną snajperów... :E

KonradPL

Chorąży

Chorąży

PostN 13 lut, 2011 13:01

Ale po jakimś czasem ACOG,EOTech i inne pierdoły mogą się znudzić dlatego zrobię misje ala BHD.Koniec z wspomagaczami :twisted:

Jon

Generał

Generał

PostPn 21 lut, 2011 01:09

No niestety - w moim przypadku bez kupienia nowego headseta się nie obędzie...

Do czasu gdy się w takowy nie zaopatrzę - odpadam.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje