Teraz jest Pt 20 cze, 2025 09:55

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

Adek

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 20 cze, 2011 20:19

Cześć

Mam na imię Adek i mam 15 lat. Interesuję się informatyką (szczególnie programy i gry komputerowe ;) ) i kilkoma innymi rzeczami. Wcześniej grałem głównie w CS 1.6. Grę w Armę zacząłem od Army z CdAction, trochę z Wami pograłem i gra mnie wciągnęła. Mam też dodatek OA. Chętnie bym dołączył do Waszej ekipy.

Pozdrawiam :)

Stefanior21

Cywil

Cywil

PostPn 20 cze, 2011 22:54

Witam

Melduje się Stefan, Lat 20. Miejsce zamieszkania Koszalin.
Zainteresowania to militaria, asg, modelarstwo, broń i strzelectwo wyborowe.
Gry jakie grywam to BF2 Project Reality, .
W Arma 2 grałem trochę w misjie coop z klanem CFOG. Dowiedziałem sie o was i poczytałem więc pomyślałem czemu by się nie przyłączyć.
Przydałby się jakiś mały trening i przeszkolenie iż w armę grałem trochę dawno.
Wymagane addony w połowie ściągnięte.

KonradPL

Chorąży

Chorąży

PostWt 21 cze, 2011 12:41

My już chyba kiedyś graliśmy razem w BF2:PR, bo nick znajomy

Zelix

Cywil

Cywil

PostŚr 06 lip, 2011 16:49

Witam,

Mam na imię Marcin i mam 17 lat. Mieszkam w woj. opolskim w miejscowości Murów. Interesuję się piłką nożną, a w wolnym czasie, którego mam dużo :D, gram sobie na kompie. Gry, w które głównie gram, to CoD MW2, CoD4 i CoH. W ArmA 2 grałem kiedyś, ale dopiero po premierze w CDAction i niedawnym zakupieniu OA, zacząłem grać na multi. Szczerze przyznam, że mnie wciągnęło, szczególnie jak grałem kilka razy z wami na waszym serwerze, kiedy był przestawiony na podstawkę ArmA. Zielony nie jestem, ale jakieś przeszkolenie by mi się przydało ;).

Pozdrowionka.

Donio

Porucznik

Porucznik

PostŚr 06 lip, 2011 16:55

Masz siostre?
Obrazek
Obrazek

Zly

Cywil

Cywil

PostŚr 06 lip, 2011 17:00

Jestem Bartek mam 17 lat, bardzo dawno po mutacji, jestem w miare ogarnięty, przya się troche przeszkolenia w sposobie mówienia na misjach. Przygodę z ARMĄ zacząłem od ostatniego numeru Cd-Action, wcześniej troche grałem ale komp wtedy nie wyrabiał. Internet dycha więc lagów nie będzie, preferowana postać to sanitariusz albo pasywna załoga pojazdu :D . Gry w jakie często i chętnie gram nie licząc army to: Wszystkie Call of Duty, Company of Heroes, Medal of Honor (bez dodatków do allied assault) Day of Defeat: source, kiedyś w CS 1.6 i CS:S, interesuje się airsoftem, militariami i jazdą na desce w zimie, a kiedyś w planach może nawet regularna armia.

Czuwaj.
Jestem zUy

Carton

Cywil

Cywil

PostŚr 06 lip, 2011 17:04

Witam,

Mam na imię Łukasz, i mam 16 lat. Mieszkam w Lesznie. Lubie chodzić na żużel i grać w piłkę ręczną. Lubie także grać na komputerze, głównie w strzelanki. Grałem wcześniej w Cod 4, Cod MW2 oraz BF Bad Company 2. W arme gram dopiero kilka dni, więc za dużego pojęcia o tej grze nie mam ,ale bardzo mi się ona podoba, i szczerze mówiąc strasznie mnie wciągnęła. Myślę że grając na tym serwerze szybko poradzę sobie z tą grą, szybko się uczę.

Pozdrawiam.

Zelix

Cywil

Cywil

PostŚr 06 lip, 2011 17:09

Nie, jestem jedynakiem :D

Donio

Porucznik

Porucznik

PostŚr 06 lip, 2011 17:54

Mimo to, witam :P
Obrazek
Obrazek

Panterreich

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 20 lip, 2011 02:47

Witam. Zakupiłem ostatnio Operation Arrowhead, więc mam już pełny zestaw. Pobawiłem się już trochę w singleplayerze, toteż myślę sobie, że czas zmierzyć się z żywymi graczami, albo raczej ze sztuczną inteligencją u boku żywych graczy ;)

Trzy słowa o mnie: Michał, 17 lat, lubię wiosnę, ponieważ nie jest jeszcze ta gorące, ale już nie jest zimno. Moje ulubione zwierzęta to wilki. Znam troszkę angielski (wystarczająco, żeby nie musieć dogadywać się na migi), chciałbym się uczyć rosyjskiego, ale jakoś nie mogę się za to zabrać. Mam ujowy procesor, na styk kartę graficzną i RAM, co pozwala mi grać na mniej więcej średnich detalach (w większych misjach lub na mapach typu Zagarbad lub na południu Czarnorusi czasem muszę zjechać do najniższych). Poza tym nie lubię pisać o sobie.

Nie jestem pewien na jakim slocie mógłbym działać najefektywniej. Nigdy wcześniej nie brałem udziału w żadnym zorganizowanym coopie. Czuje się całkiem nieźle w powietrzu, nie mam problemów z prowadzeniem pojazdów, miewam problemy z dostrzeżeniem wroga, dlatego średnio się czuję jako piechociarz. Jestem jednak jednego pewien: ni w cholerę nie chcę być dowódcą, na żadnym szczeblu, NIGDY (no chyba, żebym musiał absolutnie, bezdyskusyjnie, nie pyskuj, "dowodzisz, albo zabije tego psa!")! Zupełnie tego nie ogarniam.

Poza milsimami od BISs lubię grać w gry RPG (zarówno te komputerowe, jak i pen&paper). Grałem kiedyś w CAll of Duty, moje wrażenia: pierwsza cześć - fajna, ale krótka (jak na tamte czasy), druga - ujdzie, Modern Warfare - nudne to i głupie, w kolejne nie grałem.

Tyle wystarczy?
A ponadto uważam, że Unię Europejską w takiej formie, w jakiej dziś funkcjonuje należy bezwzględnie obalić.

Jon

Generał

Generał

PostŚr 20 lip, 2011 03:00

Starczy ;] ale zapomniałeś najważniejszego. Masz siostrę? :D

Witamy i zapraszamy. Trafiłeś akurat na dobry moment - dziś update addonów.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Panterreich

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 20 lip, 2011 13:08

Niestety, jestem jedynakiem.
A ponadto uważam, że Unię Europejską w takiej formie, w jakiej dziś funkcjonuje należy bezwzględnie obalić.

GierojPL

Kapral

Kapral

PostŚr 20 lip, 2011 13:47

Jon a zawsze mnie ciekawiło cobyś zrobił z czyjąś siostra jakbyś takowa znalazł :clever:

Algrab

Generał

Generał

PostŚr 20 lip, 2011 15:54

Jak to co. Poczęstował krówką, kremówką i ptasim mleczkiem.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostŚr 20 lip, 2011 16:43

Gieroj napisał(a):Jon a zawsze mnie ciekawiło cobyś zrobił z czyjąś siostra jakbyś takowa znalazł
Spytaj Markera :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje